11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Англия – Белгия Прогноза

Англия и Белгия в мач за честта и първото място

АНГЛИЯ – БЕЛГИЯ
Световно първенство – Група G
Четвъртък, 28 юни 2018 г., 21:00 ч.
Стадион „Калининград“, Калининград

Група G бе предварително решена и последните мачове ще се играят за публиката. Англия и Белгия оправдаха очакванията на мнозина, като финишираха на първите две позиции. Директният сблъсък помежду им, на арената в Калининград, ще сложи край на груповата фаза.

“Трите лъва” за първи път от години не бяха получавали подобен брой суперлативи. Обикновено, когато предстои голям форум, се появяват хиляди критици на Англия, недоволстващи от играта на отбора. Гарет Саутгейт и неговите избраници направиха добра подготовка, в която работиха над защитата. Англичани допуснаха общо две попадения от Тунис и Панама, но те бяха плод на индивидуални грешки и отпускане.

Националният селекционер на Англия заяви, че не мисли за сметки и следващи противници, а насочва вниманието си към двубоя срещу Белгия. За него е важно тимът му да достигне до победата, защото всеки успех вдъхва още по-голям престиж и самочувствие.

Роберто Мартинез изрази далеч по-различно мнение. На специална пресконференция той даде обширно интервю, в което анализира предстоящия дуел срещу “Трите лъва”. В него не присъстваше подобен ентусиазъм и решителност в търсенето на трите точки. Мартинез се притеснява единствено за състоянието на състезателите си и се надява те да се опазят от контузии. Той не изключи и рокади в стартовия състав. Получилите леки травми Еден Азар и Ромелу Лукаку ще бъдат оставени на пейката, докато Кевин де Броин, Томас Муние и централният защитник Ян Вертонген са застрашени от наказание и пропускане на осминафиналите.

Нормално е да бъдат направени ротации, тъй като предстоят много по-важни мачове за двата отбора. Англия и Белгия няма да се пазят и ще ни предложат открит футбол, приятен за наблюдаване. Такива са очакванията и сред футболистите. Интересен факт е, че може да се срещнат цели 8 съотборници от Тотнъм на терена в Калининград, които се познават перфектно. Това, обаче, не вярваме да се окаже проблем за бързоногите нападатели.

Двете гарнитури са съставени от 23-ма равностойни състезателя, така че евентуалните рокади не трябва да ни притесняват. Търсим голов мач, с попадения в двете врати.

Прогноза Англия – Белгия: И двата отбора да отбележат гол – ДА гола @ 1.80 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 23:00 ч. на 27.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации