9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Англия – Панама Прогноза

Англия е задължена да спечели срещу Панама в неделя

АНГЛИЯ – ПАНАМА
Световно първенство, Група G
Неделя, 24 юни 2018 г, 15:00 часа
Залози на живо в efbet

“Трите лъва” могат да си подсигурят участието на елиминационния етап при евентуална победа над дебютанта Панама. Първите двубои в група G преминаха според очакванията. Белгия и Англия достигнаха до победи, които ги изкачиха на първите две позиции във временното класиране. Докато “червените дяволи” победиха с лекота Панама, то отбора от Обединеното кралство се изпоти доста срещу африканската страна.

Все пак видяхме много положителни страни в селекцията на Гарет Саутгейт. Хари Кейн и компания създадоха куп положения пред противниковата врата, но късметът не бе с тях. Саутгейт бе изготвил успешна тактика, която се оказа печеливша срещу сгъстената и дълбоко бранеща се тунизийска защита. В дефанзивната част на играта Англия също се представи стабилно и не допусна фрапантни грешки, с изключение на дузпата в полза на Тунис.

Панама пристигнаха в Русия, като победители. За тях самото участие е голям успех, тъй като за първи път в историята си попадат на световно първенство. Откриващият им мач беше срещу един от фаворитите – Белгия, което напълно оправдава загубата. Очакванията бяха за защитна и предпазлива игра, но Панама така и не се затвориха. Тази тактика най-вероятно ще бъде приложена и срещу “Трите лъва”.

Възпитаниците на Хърнън Дарио Гомез не разполагат с класата и техниката на английските състезатели. Резултатът, който ще търсим е победа с минимум два гола от Англия. Единствената причина, която ни спира да вдигнем тази граница е ниската резултатност под ръководството на Гарет Саутгейт, но това се дължи най-вече на пестеливите действия и по-голямата съсредоточеност в защитен план.

Прогноза Англия – Панама: Англия -1.5 АХ @ 1.77 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 12:00 ч. на 23.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации