11.5 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Англия – Хърватия, Група D Евро 2020

Англия
13 ЮНИ | 16:00

Англия: „Трите лъва“ потеглят с много големи амбиции за участието си на финалите на ЕВРО 2020. Техният тим разполага с редица първокласни футболисти, така че въобще не е изненадващо това, че е силно фаворизиран за първото място в групата си.

Хърватия: Хърватите успяха да се справят с този си опонент в определено най-важния двубой помежду им от последните години – полуфинала от последното Световно, в който Манджукич се разписа в продълженията, за да донесе триумфа с 2:1. Много по-различен ще е двубоят, който ще наблюдаваме този път. Превъзходството на Англия ще е сериозно и трите точки ще са заслужени. Защитника Деян Ловрен по-всяка вероятност ще остане аут за Евро 2020. Ловрен се е контузил, а травмата му няма да позволи да играе поне месец.

Отбора на Англия несъмнено е един от големите фаворити за трофея от Европейското първенство по футбол 2020. Очаквано отбора намери мястото си тук, след като завърши първи в група с отборите на Чехия, Косово, България и Черна гора. Англия громеше с лекота съперниците си и е един от най-резултатните тимове в Европа.

„Трите лъва“ излизат с отличен състав, който е във върхова форма:

Вратари: Дийн Хендерсън, Сам Джонстън, Джордан Пикфорд, Аарън РамсдейлЗащитници: Трент Александър-Арнолд, Бен Чилуел, Конър Коуди, Бен Годфри, Рийс Джеймс, Хари Магуайър, Тайрън Мингс, Люк Шоу, Джон Стоунс, Киърън Трипиър, Кайл Уокър, Бен Уайт

Халфове: Джъд Белингам, Джордан Хендерсън, Джеси Лингард, Мейсън Маунт, Калвин Филипс, Деклън Райс, Джеймс Уорд-Праус

Нападатели: Доминик Калвър-Люин, Фил Фодън, Джак Грийлиш, Мейсън Грийнууд, Хари Кейн, Маркъс Рашфорд, Букайо Сака, Джейдън Санчо, Рахийм Стърлинг, Оли Уоткинс

Залози на живо

Хърватия
Прогноза: 1 или Над 2,5 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации