12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Андерлехт – Байерн Мюнхен (22.11.2017)

Андерлехт и Байерн Мюнхен излизат в поредния кръг от груповата фаза на Шампионска лига, сезон 2017/2018. Домакините загубиха всичките си четири мача от настоящата кампания, и ще играят единствено за своята чест.

Белгийския шампион определено е един от най-слабните участници в „турнира на богатите“ този сезон. Ще е истинско чудо ако успеят да сътворят нещо срещу намиращият се в страхотна форма Байерн. Андерлехт не успяха да вкарат нито един гол от началото на груповата фаза, a за сметка на това получиха цели 15 във вратата си.

В същото време Байерн Мюнхен е в отлична форма. Единственият пропуск на бундестима остава загубата от ПСЖ, която съвсем скоро ще разберем, дали ще бъде преодоляна на Алианц Арена в последния кръг. Юп Хайнкес явно бе добър избор, и след неговото стъпване в длъжност отбора няма загуба, успя да оглави класирането в Бундеслигата, и вкара цели 20 гола при допуснати само три.

Макар статистиката да показва 3 победи за Андерлехт в последните 11 мача срещу Байерн, днес това не изглежда реалистично. За последно Байерн победиха Андерлехт тук с 5-0 през 2008 година.

Анди Нахар е единственият контузен в лагера на Андерлехт, а Франк Рибери и Мануел Нойер с контузии за гостите.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1.36 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации