8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

АПОЕЛ – Аполон Лимасол, прогноза (24.05)

АПОЕЛ – Аполон Лимасол

АПОЕЛ – Аполон Лимасол излизат в битка за трофеяза Купата на Кипър. Мачът е в сряда, 24 май, от 18:30 часа българско време на стадион „ГСП“ в Никозия.

АПОЕЛ стана шампион на Кипър за 26-ти път през този сезон. Най-силният отбор в тази страна има и 21 спечелени купи. За последно отборът на АПОЕЛ спечели Купата на Кипър през 2015 година.

В първенството АПОЕЛ завърши с четири точки повече от АЕК Ларнака и в последния кръг направи равенство 2:2 срещу Аполон. Мачът обаче беше без значение и сега тимът на домакините ще е много по-мотивиран да спечели.  АПОЕЛ достигна до финала, след като разби Докса с общ резултат 7:0 в миналата фаза.

Съперникът на АПОЕЛ в този финал Аполон е осемкратен носител на Купата на Кипър и защитаващ трофея си отбор, след като през миналия сезон надигра Омония Никозия с 2:1 на финала.

Аполон Лимасол остана на трета позиция в първенството и се класира за турнира Лига Европа през следващия сезон. В турнира за Купата те бяха безупречни на полуфиналите срещу Анортозис като спечелиха първия мач с 6:0, а в реванша остъпиха с 0:1.

През миналия сезон двата отбора играха на полуфинал за Купата и в двата мача не бе излъчен победител след равенства 1:1. При дузпите Аполон показа по-точен мерник и направи важна стъпка към спечелването на турнира. Сега обаче очаквам АПОЕЛ да вземе реванш и да триумфира в надпреварата.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации