7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Апоел (Никозия) – Розенборг | 02.08.2016

Първата среща между Апоел и Розенборг завърши с победа за Розенборг с 2-1 в Норвегия, но Апоел остави интригата в този мач с късен гол и сега само едно попадение може да ги изведе напред в турнира. Мача реванш от третия квалификационен кръг ще се изиграе на стадион „Джи Ес Пи“ в Никозия от 20:00 часа българско време.

На „Джи Ес Пи“ климатичните условия по това време на годината са доста екстремни и макар в 20:00 часа, температурата на въздуха се очаква да е над 30 градуса. Този „топлинен удар“ буквално ще се стовари с всичка сила върху норвежците, които знаем са свикнали на съвсем друг климат. Така Апоел освен домакинско предимство, ще имат и още преимущество в мача, за което са нашия фаворит да продължи напред в турнира.

Като домакини АПОЕЛ са доста респектиращи в Европа. Отбора има само пет поражения за последните си 19 мача от Шампионска лига, като тези пет загуби идват от доста респектиращи отбори като Реал Мадрид, Пари Сен Жармен, Барселона, Шахтьор и Мидтиланд, като последния е изключение.

Розенборг от друга страна си свърши работата в първата среща, но не трябваше да допуска гол. Отбора също се представя добре предимно при домакинствата им, докато далеч от дома никак не им върви, особено пък толкова далеч, колкото е Кипър.

За последните им четири изяви далеч от дома в Шампионска лига, Розенборг нямат нито една победа, при три загуби.

Прогноза Апоел – Розенборг: 1 @ 2,35 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации