14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аполон – Макаби Хайфа

След загуба с 4-0 в първия кръг, Аполон се нуждае от разгром над Макаби Хайфа на реванша

Флаг на отбора Аполон

Аполон

Флаг на отбора Макаби Хайфа

Макаби Хайфа

Прогноза: Победа за Макаби @ 2.15
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Аполон загуби с 4-0 в първия кръг като гост на Макаби

Кипърският Аполон е на път да впише нова страница в историята си, като се класира за първи път до груповата фаза на Шампионска лига. Това обаче ще е факт само ако успеят да отстранят на реванша Макаби Хайфа, от когото загубиха в първия мач с 4:0. След този резултат шансовете за историческо класиране граничат с илюзорното, но нека изчакаме последният съдийски сигнал.

Аполон трудно ще запази суха мрежата си

Тежка седмица предстои за кипърският шампион, който след двубоя срещу Макаби Хайфа ще трябва да играе на финала за Суперкупата на Кипър в петък. Имайки предвид резултата, който трябва да гонят, Аполон почти със сигурност ще приключат до тук с участието си в квалификациите за Шампионска лига. Последния път, когато регистрираха успех с четири чисти гола бе преди две години, и то срещу отбора на Ермис от село Арадипу, Ларнака.

Макаби Хайфа няма да повтори грешката си от миналата година

Макаби Хайфа се намират в отлична форма и по-всичко личи, че ще спечелят с лекота и реванша. Възпитаниците на Барак Бакхар се превръщат в трудно заобиколим фактор в квалификационната фаза, след като в предния кръг успяха да победят със същият резултат (4:0) у дома и Олимпиакос.

Последните постижения на Макаби бързо ще изтрият позорното представяне миналия сезон, когато приключиха участието си още в първия кръг, след загуба с 2:0 от казахстанския Кайрат. Десеткратния шампион на Израел играе изключително атакуващ футбол, но с отлично работеща дефанзивна линия, която допусна повече от един гол само веднъж за последните седем визити във всички турнири.

Стража на Аполон – Александър Йованович ще има изключително тежката задача, да запази шансовете на отбора си до последно, макар че допусна гол във всеки един от последните си девет мача.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации