6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Аржентина – Колумбия, квалификация за Световно първенство, вторник – 15 ноември

Аржентина и Колумбия излизат един срещу друг в квалификационна среща за Световното първенство в Русия в зона Южна Америка. Двубоя ще се изиграе на 15.11.2016г. (вторник) от 23:30 часа българско време на естадио Дел Бисентарио в Сан Хуан, а главен съдия на мача ще бъде Роди Замбрано от Еквадор.

Аржентина загуби с 3:0 гостуването си на Бразилия преди няколко дни. Така гаучосите са без победа в 4 поредни срещи по пътя към Световното първенство в Бразилия и остават на 6-то място в класирането с актив от 16 точки. Двубоя с Колумбия се очертава като изключително важен за Лео Меси и компания и ако не бъде спечелен може да докара много неприятности на Аржентина в този квалификационен цикъл.

След краха срещу Бразилия съвсем логично Едгардо Бауза ще направи промени в своя състав. Аржентина ще смени схемата 4-4-2 и ще действа с 4-2-3-1 на стадиона в Сан Хуан. Лукас Прато ще стартира на върха на атаката на гаучосите, където ще замени неубедителния Гонзало Игуаин. Нападателя на Атлетико Минейро ще бъде подкрепян от задни позиции от Лео Меси и Анхел Ди Мария. Евер Банега ще се завърне в средата на терена, а на десния бек се очаква да стартира Габриел Меркадо вместо колебливия срещу Бразилия Пабло Сабалета.

Колумбия стигна само до равенство 0:0 като домакин на Чили преди няколко дни. Така момчетата на Хосе Пекерман остават на 3-то място в класирането с актив от 18 точки. Колумбия има само 2 повече от предстоящия си съперник Аржентина и ще се опита да измъкне поне равенство от стадиона в Сан Хуан.

Преди двубоя с гаучосите Хосе Пекерман има проблеми със своята защита, където заради наказание няма да видим Оскар Мурийо. Така в отсъствието на основния стълб в центъра на отбраната ще стартират Едер Баланта и Желсон Мурийо. Хуан Куадрадо се завръща след като изтърпя наказание и ще действа заедно с Хамес Родригес зад гърба на единствения нападател в схемата на Колумбия – Радамел Фалкао. Хосе Пекерман ще насити средата на терена, като с този ход ще опита да ограничи свободните пространства за звездата на домакините – Лео Меси.

Аржентина е притисната до стената преди началото на тази среща. Стола на треньора Едгардо Бауза вече се клати, но по-големия проблем е че гаучосите могат да пропуснат Световното първенство в Русия през 2018 година. С оглед на това Лео Меси и компания ще бъдат крайно мотивирани да се справят със силния отбор на Колумбия и да се върнат на победния път в квалификациите.

вземи си бонуса още сегаАржентина – КолумбияАржентина @ 1.50 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации