13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Байерн Мюнхен (19.02 21:45)

Арсенал - Байерн МюнхенТурнир: Шампионска лига
Двубой: Арсенал – Байерн Мюнхен
Начало: 19 Февруари 2014, 21:45 часа
Прогноза: Победа за Байерн Мюнхен (1,70 коефициент)

Анализ:
Арсенал и Байерн Мюнхен излизат тази сряда от 21:45 часа в интересен мач от турнира Шампионска лига. Това е първи двубой за двата тима от осминафиналната част на  състезанието и ще се изиграе на стадион „Емирейтс” в Лондон. Двубоя е много интерес освен поради съперниците в него и поради факта, че този мач се състоя и миналата година точно на този етап. Тогава Арсенал успяха да измъкнат три точки от Байерн Мюнхен на Алианц Арена, но в реванша германците успяха да продължат напред с убедителна победа.

През настоящия сезон формата на Арсенал е много добра, отбора се бори за първа титла във Висшата лига след години застой, но проблем за Венгер е дългия списък с контузени и наказан играчи. Томас Вермаален, Абу Диаби, Т. Уолкът и Рамзи са с различни контузии, а Артета пропуска двубоя поради наказание.

Байерн Мюнхен отново доминират на всички терени. В Бундеслигата са недостижими, а в Шампионска лига ще искат да направят повторение на миналия сезон. Пеп Гуардиола се вписа добре в ръководството на тима и сега Байерн Мюнхен са на цели 16 пункта от втория във временното класиране. Със сигурност за Пеп ще е голямо предизвикателство да спечели Шампионска лига, а и няма за къде да се пазят. Веднъж подцениха Арсенал и получиха неприятна изненада, която след това поправиха, но днес едва ли ще се експериментира. Единствения голям липсваш в състава на Пеп е Франк Рибери, заедно с Бадщубер и Шакири.

За Байерн Мюнхен няма домакински мачове или гостувания. Отбора играе еднакво силно на всякакъв терен и видно от коефициентите предложени за двубоя, определено те са фаворита в този мач. Едва 1,70 коефициент за победата им дава Efbet, докато за победа на Арсенал, коефициента минава 3,70!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации