12.9 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Байерн Мюнхен

Лошата новина за "баварците" е, че ще играят без публика на Емирейтс

Арсенал приема Байерн Мюнхен на „Емирейтс“ в първи мач от четвъртфиналите на Шампионска лига. „Топчийте“ отстраниха Порто с общ резултат 2-1, а възпитаниците на Томас Тухел продължиха до този етап благодарение на пълен обрат във втората среща срещу Лацио.

Атмосферата на „Емирейтс“ ще е на върха си след като Арсенал оглави временното класиране благодарение на впечатляващият триумф като гости на Брайтън с 3-0 в събота. Отбора е в отлична серия у дома, изразяваща се в шест поредни победи във всички турнири.

Байерн Мюнхен записаха катастрофално второ полувреме през уикенда като гости на Хайденхайм, отстъпвайки с 3-2, с което шансовете им за титла тотално се изпариха. Това е второ поредно поражение за немския тим, който изостава вече с цели шестнадесет точки от непобедимия Леверкузен. До края на сезона остават точно шест кръга и ако не се случи чудо, трофея от Шампионска лига остава единственото спасение за Тухел.

Байерн Мюнхен успяха да запазят само веднъж суха мрежата си в последните 12 мача във всички турнири, а срещу Арсенал записаха три победи с по 5-1 в последните им три директни мача от Шампионска лига. Този резултат обаче бързо може да се обърне в друга посока и феновете на Арсенал имат пълното право да вярват, че отмъщението е близо.

В лагера на домакините няма сериозни проблеми, докато лазарета на Байерн Мюнхен е пълен. Мануел Нойер, Кингсли Коман, Сане, Мазрауи и Александър Павлович пропуснаха последния мач срещу Хайденхайм, а Тухел обяви, че всички те ще бъдат под въпрос и за предстоящия сблъсък. Трайно контузени остават Марушич, Букман, Буна, Саша и Ноел.

Арсенал няма да има проблеми срещу Байерн Мюнхен в този мач и дори да не успее да ги разгроми на Емирейтс, то ще спечели мача с достатъчно преднина за да си осигури класиране до полуфиналите.

Прогноза: Победа за Арсенал

Powered by
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации