5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Бърнли (22 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Арсенал и Бърнли излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 22.01.2017г. (неделя) от 16:15 часа българско време на Емиратс Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Арсенал спечели без проблеми с 4:0 при гостуването си на Суонзи преди седмица. Така артилеристите влязоха в Топ 4 след загубата на Манчестър Сити и събраха актив от 44 точки. Домакинството на Бърнли изглежда добра възможност за момчетата на Арсен Венгер да се приближат до челото в подреждането.

Санти Касорла, Матийо Дебюши, Яя Саного, Тио Уолът и Пер Мертезакер са контузени и пропускат мача. Лека травма има и Оливие Жиру, който ако не бъде възстановен на върха на атаката на Арсенал ще видим Алексис Санчес. Мохамед Елнени пък отпътува за Африка и няма да бъде на разположение на Арсен Венгер в следващите седмици. Така в средата на терена редом до Гранит Джака ще стартира Аарън Рамзи. Ектор Белерин, Киерън Гибс и Франсис Коклен подновиха тренировки след травми и някой от тях може да попадне в състава на Арсен Венгер.

Бърнли записа много важна победа с 1:0 като домакин на Саутхемптън преди седмица. Виненочервените продължават с уникалната си серия на Търф Моор където са събрали 25 от общо 26-те си точки през сезона. Все пак за да осигури спасението, Бърнли ще трябва да коригира играта си далеч от дома, която към момента е най-слабата в лигата.

Дийн Марни, Йохан Гудмундсон и Скот Арфилд са под въпрос за гостуването на Арсенал заради травми. Джоуи Бартън, може да запише първия си старт като титуляр след завръщането си във Висшата Лига, след като преди седмица се включи като резерва с победен гол срещу Саутхемптън. Ашли Барнс пък ще спечели доверието на Шон Дич за сметка на Сам Воукс и ще партнира на Андре Грей в атаката на Бърнли.

Арсенал ще търси убедителна победа, с която да добави нови три точки към актива си. Бърнли играе трудно далеч от своя стадион, но винаги може да изненада съперника си. Смятаме, че ще станем свидетели на резултатна среща на Емиратс в неделния следобед.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.47 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации