6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Евертън (16 април 2013), Прогноза

Арсенал - ЕвертънАрсенал посреща Евертън в единствения двубой от английската Висша лига във вторник. Двубоят, е от изключително значение и за двата отбора, тъй като до голяма степен от крайния изход от него ще станат ясни много неща, относно разпределението на местата даващи право на участие в Шампионска лига през следващия сезон.

Лондончани заемат 4-тото място във временно класиране, плътно следвани от карамелите, които правят най-добрия си сезон от години насам. Домакините започнаха доста колебливо сезона, но с течение на времето успяха да подобрят играта си и да се намесят в борбата за ТОП 4, докато Евертън показа доста силна и постоянна игра през по-голямата част от сезона и могат да се сърдят само на себе си, че доста лековато изпуснаха точки срещу непретенциозни съперници, които сега щяха да ги изскачат дори до ТОП 3.

И двата отбора влизат в пълен състав в двубоя, което само по себе си, е атестат за поредния динамичен и интригуващ двубой с марка Висша лига. Предвид важността му, обаче и напрежението, което ще окаже върху футболистите, то не бива да очакваме, че ще станем свидетели на футболно зрелище изпълнено с много голове. По-скоро и двата отбора ще се опитат да не загубят този двубой и ще чакат грешка от страна на съперника, отколкото да търсят победата на всяка цена.

Топ футболни прогнози за този двубой дават насоки да се търсят голове, но аз съм склонен да мисля, че в крайна сметка няма да има победител и борбата за 4-тото място ще стане още по-ожесточена с равенство от рода на 0-0, 1-1.

Вижте актуални коефициенти за срещата Арсенал – Евртън от Efbet, подсилете емоцията със 100% бонус до 100 евро!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации