12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Кристъл Палас (20.01.2018)

Арсенал е домакин на Кристъл Палас в среща от 24-ия кръг на Висшата лига. Двубоят ще се играе на 20 януари, събота, от 17:00 часа на стадион „Емирейтс“.

Отборът на Арсенал увеличи серията си на пет мача без победа миналата неделя, когато загуби с 1:2 от Борнемут на „Виталити Стейдиъм“. Това бе второ поражение за „топчиите“ в последните им три срещи във всички турнири. Арсенал се намира на шесто място във Висшата лига с актив от 39 точки, с цели осем по-малко от четвъртия Челси. Последният успех на тима на Арсен Венгер в лигата бе именно срещу предстоящия им съперник Кристъл Палас с 3:2 на „Селхъст Парк“. Чилийският национал Алексис Санчес вкара два гола за успеха тогава, но сега няма да бъде на разположение на наставника на домакините, тъй като се смята за почти сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед.

Тимът на Кристъл Палас продължава своя възход в „Премиър Лийг“ като в миналия кръг надви коравия отбор на Бърнли с 1:0 у дома. Това бе втори пореден успех за „орлите“ в шампионата и те вече имат 25 точки като заемат 12-о място в подреждането. При последната си визита Кристъл Палас надигра Саутхемптън с 2:1 и е в серия от пет последователни срещи без поражение на чужд терен. Смятам, че гостите имат сили да се противопоставят на разколебания тим на Арсенал и ще ги подкрепя да не загубят с повече от гол разлика в предстоящото лондонско дерби.

Прогноза: Кристъл Палас +1.5 азиатски хендикап

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации