7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Манчестър Сити: прогноза Англия, Висша Лига

Арсенал – Манчестър Сити
Англия, Висша Лига
Начало: събота, 02 април 2017, 18:00 ч.
Стадион: „Емиратс“, Лондон

Арсенал приема Манчестър Сити в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 02.04.2017г. (неделя) от 18:00 часа българско време на стадион Емиратс, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър. Арсенал се срина в последния месец и ще търси задължителна победа за да се върне в битката за Топ 4. Манчестър Сити пък ще брани позициите и ще търси успех, който ще съхрани макар и минималните шансове на отбора за титлата.

АРСЕНАЛ

Артилеристите загубиха 6 от последните си 9 мача във всички турнир. Напрежението върху Арсен Венгер е огромно, а феновете все по-открито недоволстват срещу френския специалист. Дербито с Манчестър Сити е добра възможност за Арсенал да се върне на победния път и да възроди амбициите си за попадане в Топ 4.

Санти Касорла, Матьо Дебюши, Лукас Перес и Петър Чех са контузени в лагера на артилеристите. В отсъствието на последния на вратата на Арсенал ще бъде Давид Оспиана. Алексис Санчес пък отново ще действа в ролята на фалшива деветка, а Оливие Жиру ще остане резерва.

МАНЧЕСТЪР СИТИ

Победа в дербито на Емиратс ще бетонира гражданите в Топ 4. Момчетата на Пеп Гуардиола не са губили в последните си 7 мача за първенство, но завършиха наравно в последните 2 от тях.

Илкай Гюндоган и Габриел Жезус са трайно контузени в състава на Манчестър Сити. Кевин де Бройне се завърна от лагера на Белгия с контузия и е под въпрос за срещата. Същото важи и за Бакари Саня, който най-вероятно ще бъде заменен от Пабло Сабалета в стартовия състав на Манчестър Сити.

Арсенал срещу Манчестър Сити: Прогноза

Въпреки лошата си форма смятаме, че Арсенал няма да загуби мача. Време е момчетата на Арсен Венгер да покажат подобрение в играта си. Манчестър Сити е колеблив в дербитата през този сезон и смятаме, че няма да се поздрави с трите точки на Емиратс.

Препоръчителен залог: Арсенал или равен @ 1.66 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации