13.7 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Манчестър Сити, Прогноза 21/02/2021

Лого на ФК Арсенал, Премиершип
Арсенал
21 фев 2021
Англия, Висша лига
Манчестър Сити
Манчестър Сити

Арсенал срещу Манчестър Сити е най-очакваният мач от неделния ден в Премиър лийг. Срещата на „Емирейтс Стейдиъм“ на 21.02 е с начален час 18:30ч. Арсенал заема десетата позиция във временното класиране с 34 точки, докато Сити е лидер в таблицата с 56 пункта.

Арсенал се представя колебливо в последните си мачове

Арсенал записа само две победи в последните си 7 мача във всички турнири. По-рано през седмицата „артилеристите“ завършиха наравно 1:1 с Бенфика в среща от 1/16-финалите на Лига Европа. В последния си мач от английското първенство съставът на Микел Артета победи Лийдс на свой терен с 4:2. Добър знак за Арсенал преди мача е фактът, че „топчиите“ са непобедени в последните си 6 домакинства в първенството.

Сити е безкомпромисен в последните два месеца

Манчестър Сити е в страхотна серия – 17 поредни победи във всички турнири. „Гражданите“ са убедителен лидер в Премиър лийг с 10 точки аванс пред втория Манчестър Юнайтед, което ги прави абсолютен фаворит за титлата. Като гости в първенството до тук отборът на Пеп Гуардиола спечели 8 пъти, записа три равенства и загуби само веднъж. Манчестър Сити спечели 9 от последните 10 мача срещу Арсенал във всички турнири.

Арсенал – Манчестър Сити прогноза

И двата отбора играят офанзивен футбол и се стремят да задържат топката. Атаката на Манчестър Сити се представя отлично в последните седмици. Предлагаме Ви прогноза над 2.5 гола в срещата на коефициент 1.72 в Betano.

Прогноза: Над 2,5 гола @ 1,72 коефициент 👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации