11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Манчестър Юнайтед, на живо (07.05)

Арсенал посреща Манчестър Юнайтед в дербито на 36-ия кръг в „Премиършип“. Двубоят ще се играе на 7 май, неделя, от 18:00 часа на „Емирейтс Стейдиъм“ като е от изключително значение за класиране в Шампионска лига.

Дългият мандат на Арсенал като кралете на Северен Лондон приключи миналия уикенд, когато загубиха с 0:2 от Тотнъм, което означава, че „артилеристите“ ще завършат зад „шпорите“ в крайното класиране. Понастоящем Арсенал са на 6-то място в класирането и се намират на шест точки от Топ 4, но имат мач по-малко от намиращите се отбори пред тях. Те спечелиха само три от последните си осем мача във Висшата лига и загубиха четири пъти, включително с 0:3 от Кристъл Палас и 1:3 от Уест Бромич.

Манчестър Юнайтед не успяха да надвият Суонзи в миналия кръг, но пък в средата на седмицата надиграха Селта с 1:0 като гост в първи полуфинал в Лига Европа. Така шансовете на тима да играе в Шампионска лига са много големи. Те подобриха значително представянето си на чужд терен и спечелиха осем и три от последните си 11 мача.

Предстоящият двубой ще бъде под номер 225 между Арсенал и Юнайтед като „червените дяволи“ са спечелили 96 мача при 47 равенства. Жозе Моуриньо няма поражение в последните си 12 мача във Висшата лига срещу Арсен Венгер, така че шансовете на домакините не изглеждат добри от тази гледна точка. В отбора на гостите обаче има доста контузени, включително и Маркъс Рашфорд, който се контузи в четвъртък. Арсенал ще е доста по-свежият отбор и надали ще пропусне шанса да вземе трите точки, които ще ги оставят в борбата за Топ 4.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации