9.6 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Нотингам, Купа на Лигата (24/09/19)

Топ прогноза за вторник: победа на Арсенал над Нотингам

Арсенал продължава да е на заден план в битката за върха в английския елит и въпреки това, тим като този, каквото и да се случи с футбола през следващите години, винаги ще събира погледите.

Безбройно големият брой въпросителни около случващото се след „ерата Венгер“ продължава да е налице, а през последните седмици те сякаш не намаляват, а се увеличават. Някакво истинско безумие беше обхванало „Емиратс“ преди около две години точно в миговете, в които се прокрадваше мнение, че е възможно Венгер да прекара още поне един сезон начело на тима.

Същото това безумие беше свързано изцяло с исканията на някои от феновете той просто да си тръгне, което доведе и до настоящото обезкуражаващо положение. Изборът за нов треньор беше много добър в лицето на Емери, но последният все още не е готов да върне „артилеристите“ към най-силните им години. Междувременно подсилете своя залог с регистрация в efbet и 200 лева начален бонус!

Испанецът продължава да ротира футболистите си, така че и в този мач със сигурност ще има страшно много нови имена в стартовия състав, някои от които навярно за първи път ще чуете.

Въпреки това Нотингам, в този си вид, не е тим, който ще е в състояние да излезе на „Емиратс“ и да устои на набезите на опонента. За пореден път Арсенал затвърди мнението, че ще е двуполюсен в изявите си през следващите месеци след като едва не загуби точки в домакинството си на новака Астън Вила през уикенда. Този безкрайно млад състав на „артилеристите“, който ще видим срещу Нотингам, ще събере погледите с прекрасните си изяви и ще стигне до победата.

Прогноза: Арсенал – Нотингам 1 @ 1.40 коеф. (Betano)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации