5.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Саутхемптън, Купа на Лигата, сряда – 30 ноември

Арсенал и Саутхемптън излизат един срещу друг в среща от 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата в Англия. Двубоя ще се изиграе на 30.11.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на Емиратс Стейдиъм в Лондон.

Арсенал стигна до тази фаза на турнира след победа над Рединг с 2:0. През уикенда във Висшата Лига, артилеристите надиграха Борнемут с 3:1. Сега с голяма част от резервите си Арсен Венгер ще търси място в Топ 4 на Купата на Лигата.

Матийо Дебюши, Ектор Белерин, Дани Уелбек, Пер Мертезакер, Санти Касорла и Чуба Акпом са контузени в лагера на Арсенал. Емилиано Мартинес, който е 3-ти избор на вратата за Арсен Венгер пази срещу Рединг преди около месец и отново се надява да получи шанс за изява между гредите. На десния бек на защитата на Арсенал ще стартира Карл Дженкинсън, а в центъра на отбраната ще бъдат Габриел Паулиста и Роб Холдинг. Лукас Перес е възстановен от контузия и ще получи шанс за изява в атака, където ще си партнира с Оливие Жиру.

Саутхемптън си осигури място на 1/4-финалите след успех над Съндърланд с 1:0. Във Висшата Лига светците се представят на приливи и отливи, с оглед на което Купата на Лигата се явява чудесен шанс за трофей за момчетата на Клод Пюел.

Мат Таргет, Жереми Пие, Харисън Рийд, Джейк Хескет, Алекс МакАрти, Стивън Дейвис, Душан Тадич и Флорин Гардош пропускат мача на Емиратс заради травми. В последно време на Саутхемптън се събраха много мачове заради участието на отбора в Лига Европа. С оглед на това Клод Пюел ще се опита да освежи състава си с включването на някои резервни футболисти. Младия Джош Симс направи страхотен мач през уикенда срещу Евертън и отново ще заслужи доверието на треньорите като партньор на Чарли Остин в атака.

В срещата в сряда вечер очакваме да видим повече резервни футболисти. Въпреки това смятаме, че Арсенал е по-класният тим и фактора домакинство сериозно накланя везните в полза на артилеристите.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Арсенал @ 1.83 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации