8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Арсенал – Тотнъм, Висша Лига, събота – 06 ноември

Арсенал и Тотнъм излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 06.11.2016г. (неделя) от 14:00 часа българско време на Емиратс Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Арсенал спечели гостуването си на Съндърланд преди седмица с 4:1. Така артилеристите продължават да се намират на върха в класирането с равни точки – по 23 с Манчестър Сити и Ливърпул. През седмицата, момчетата на Арсен Венгер стигнаха до велик обрат в Шампионската Лига и след като губеха с 2:0 от Лудогорец спечелиха с 3:2. Така Арсенал влиза в добро настроение в дербито на Северен Лондон – срещу Тотнъм.

Пер Мертезакер, Дани Уелбек, Чупа Акпом и Лукас Перес пропускат мача заради контузии. Начо Монреал, Ектор Белерин, Тио Уолкът и Киеран Гибс също имат леки травми, но едва ли ще имат проблем да вземат участие в мача. Аарън Рамзи и Оливие Жиру стартираха като титуляри срещу Лудогорец и се надяват на шанс за изява и в дербито.

Тотнъм не успя да спечели срещу Лестър преди седмица и стигна само до равенство 1:1. Това бе трето поредно реми за шпорите във Висшата Лига, което ги оставя на 5-то място в класирането с актив от 20 точки. Момчетата на Маурисио Почетино допълнително помрачиха настроението си преди дербито след като загубиха  с 1:0 домакинството си на Байер Леверкузен в Шампионската Лига през седмицата.

Муса Сисоко пропуска гостуването на Емиратс заради наказание. Така по дясното крило на атаката на Тотнъм ще действа Ерик Ламела. Участието в срещата на Хари Кейн е под въпрос и ако голмайстора на шпорите не бъде възстановен навреме на върха на атаката ще видим Винсент Янсен. Муса Дембеле получи разтежение срещу Байер Леверкузен и също виси за мача. В защита пък се очаква завръщането на титуляра Тоби Алдервейрелд, който поднови тренировки след травма.

Арсенал изглежда много по-уверения отбор преди тази среща. Тотнъм навлезе в поредица от лоши резултати, което би следвало опитните артилеристи да използват в дербито на Северен Лондон.

вземи си бонуса още сегаАрсенал – ТотнъмАрсенал @ 1.90 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации