19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Уотфорд (31 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Арсенал и Уотфорд излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 31.01.2017г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Емиратс Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Арсенал спечели с 5:0 през уикенда гостуването си на Саутхемптън в турнира за ФА Къп. Така артилеристите се намират в добра форма с 6 победи в последните си 7 мача във всички турнири. Във Висшата Лига, момчетата на Арсен Венгер дори с изкачиха на 2-рото място в класирането с актив от 47 точки и ще търсят задължителна победа срещу Уотфорд за да не изостават от лидера Челси.

Мохамед Елнени продължава участието си в турнира за Купата на Африканските нации и няма да е на разположение на Арсен Венгер. Опитния мениджър на Арсенал ще има проблеми в средата на терена и заради наказанието на Гранит Джака. Така в средата на терена без алтернатива изглеждат Франсис Коклен и Аарън Рамзи. Дани Уелбек впечатли с включването си срещу Саутхемптън, но сега ще остане резерва. Другия герой от мача със светците – Тио Уолкът ще стартира по дясното крило, а на върха на атаката ще видим Алексис Санчес за сметка на Оливие Жиру.

Уотфорд отпадна от ФА Къп през уикенда след загуба като гост на Милуол с 1:0. Така стършелите ще се концентрират изцяло върху изявите си във Висшата Лига, където се намират на 14-то място с актив от 24 точки. Уотфорд няма победа за първенство от началото на декември месец, а сега предстои тежък тест на Емиратс Стейдиъм.

Проблемите пред Валтер Мадзари преди гостуването на Арсенал са свързани с Хосе Холебас и Одион Игало. Първият е наказан, а втория е пред трансфер в Китай и няма да ги видим в Лондон. Валон Бехрами, Нордин Амрабат и Роберто Перейра пък са трайно контузени в лагера на стършелите. В отсъствието на Холебас на левия бек ще стартира Брандън Мейсън, а в атака редом до Трой Дийни ще действа Стефано Окака.

Арсенал е на крилете на вдъхновението след успеха с 5:0 срещу Саутхемптън. Уотфорд е на другата крайност и може да се каже, че се намира в най-трудния си период от началото на сезона. Освен това стършелите са без някои важни играчи, което ще им създаде много трудности при гостуването на Емиратс Стейдиъм.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Арсенал/Арсенал ПП/КР @ 1.66 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации