13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Хъл Сити (11 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Арсенал и Хъл Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 11.02.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на Емиратс Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Арсенал загуби гостуването си на лидера Челси миналата седмица с 3:1. Така артилеристите записаха второ поредно поражение във Висшата Лига и останаха с нулеви шансове за титлата. Арсенал се намира на 4-то място в класирането с актив от 47 точки и ще се опита да възвърне самочувствието си в мача с Хъл Сити.

Мохамед Елнени се завърна от турнира за Купата на Африканските нации, но има лека травма и най-вероятно ще пропусне мача. Като добавим и наказанието, което изтърпява Гранит Джака, то Алекс Окслейд Чембърлейн отново ще заеме позиция в средата на терена. Ектор Белерин получи тежък удар в главата при първия гол на Челси преди седмица и поднови тренировки едва в четвъртък. Така на десния бек срещу Хъл вероятно ще стартира Габриел Паулища. Завърналия се наскоро след контузия Дани Уелбек се надява да запише първи старт като титуляр във Висшата Лига от месец март насам.

Хъл Сити записа витална победа с 2:0 на своя терен срещу Ливърпул преди седмица. Със 7 точки в последните си 4 мача, тигрите съживиха мечтата си за оцеляване във Висшата Лига. Марко Силва съживи Хъл след като застана начело на отбора и неговите момчета вече са на точка от спасителната зона. След като измъкнаха равенство при гостуването на Манчестър Юнайтед, тигрите се готвят за нов подвиг на Емиратс.

Лазар Маркович отново ще бъде на разположение на мениджъра си след като пропусна двубоя с Ливърпул преди седмица. Майкъл Доусън бе заменен в състава срещу мърсисайдци след като получи контузия на загрявката. Неговия заместник Андреа Ранокия се представи превъзходно и сега ще стартира срещу Арсенал независимо дали Доусън ще бъде възстановен. Ахмед Елмохамади се завърна от турнира за Купата на Африканските нации, но едва ли ще получи доверието на новия треньор на Хъл още в тази среща. Очаква се Марко Силва да заложи на почти същия състав победил Ливърпул преди седмица.

Хъл не допусна гол срещу мърсисайдци преди седмица, както и във визитата си на Манчестър Юнайтед преди това. Тигрите играят страхотно в защита след заставането на Марко Силва начело на отбора. Арсенал допусна две поредни загуби в първенството и напрежението в краката на играчите на Арсен Венгер ще е огромно. Очакваме нервен мач на Емиратс, в който добрата защита на Хъл означава, че едва ли ще видим много попадения в мача.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 3.5 гола@ 1.575 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации