10.8 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аталанта – Реал Мадрид Осминафинал, Кръг 1 от 2

Аталанта е слаб домакин в Шампионска лига, но много кадрови проблеми има пред Зидан

Аталанта е домакин на Реал Мадрид в първа осминафинална среща от Шампионската лига между двата тима на 24.02, сряда, от 22:00ч. „Бергамаските“ практикуват офанзивен футбол, който може да „нарани“ всеки съперник. Реал Мадрид стартира елиминационната фаза в преследване на 14-ата си титла в най-престижния европейски клубен турнир.

Лого на ФК Аталанта, Серия А
Аталанта
24 фев 2021
Шампионска лига, Осминафинали
Лого на футболен клуб Реал Мадрид
Реал Мадрид

Аталанта успя да завърши на втора позиция в трудна група през есента. Съперници на италианците бяха Ливърпул (първи), Аякс и Мидтиланд. „Бергамаските“ изпитваха трудности на свой терен в Шампионската лига и не успяха да постигнат победа в Бергамо, записвайки две равенства и една загуба. Головата разлика на Аталанта в домакинствата също не впечатлява – 3 вкарани срещу 8 допуснати гола. Съставът на Джан Пиеро Гасперини трябва да покаже различно лице в сряда, ако иска да се постави в добра позиция преди реванша.

Зидан трябва да търси заместници на контузените

Реал Мадрид стартира слабо в група B, но в крайна сметка след не достатъчно доброто представяне на Интер и Шахтьор Донецк, „белия балет“ си усигури първата позиция в крайното класиране. Въпреки не съвсем убедителното представяне през този сезон до тук, Реал Мадрид все още има шансове да триумфира както в Ла Лига (пасив от 3 точки и мач повече от Атлетико Мадрид), така и в Шампионската лига.

Зинедин Зидан има много кадрови проблеми за решаване преди мача с Аталанта. От състава заради контузии отсъстват Азар, Марсело, Рамос, Валверде, Родриго и Карвахал, а Бензема и Милитао са под въпрос.

Аталанта – Реал Мадрид прогноза

Липсващите играчи в състава на Реал определено ще окажат негативно влияние върху представянето на отбора. От друга страна Аталанта се представя крайно неубедително на свой терен. Предлагаме Ви прогноза двата отбора да отбележат – да. Коефициентът за този залог в Betano e 1.53.

Прогноза: Двата отбора да отбележат – Да👇
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации