15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аталанта – Рома, Серия А, неделя – 20 ноември

Аталанта и Рома излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 20.11.2016г. (неделя) от 16:00 часа българско време на стадион Атлети Адзури Д’Италия, а главен съдия на мача ще бъде Джанлука Роки.

Аталанта разгроми Сасуоло с 3:0 като гост преди паузата за национални отбори. Успеха бе 4-ти пореден и изкачи синьо-черните на 5-то място в класирането с актив от 22 точки. Момчетата на Джан Пиеро Гасперини се намират в страхотна форма, а сега посрещат един от фаворитите за челните места.

Андреа Конти е наказан и ще пропусне срещата с Рома. Неговото място в центъра на защитата ще заеме Рафаел Толой, който се завърна след лечение на контузия. Кристиан Раймонди пък ще получи шанс за изява на десния халф-бек.

Рома спечели с 3:0 домакинството си на Болоня преди паузата за националните отбори. Така вълците са в серия от 5 победи в последните си 6 мача в Серия А. Момчетата на Лучано Спалети се намират на 2-ро място в класирането на 4 точки от Ювентус, а сега им предстои тежко гостуване на отбор във форма.

Марио Руи, Томас Вермаелен, Алесандро Флоренци и Леандро Паредес пропуска гостуването на Аталанта заради контузии. Жуан Жезус и Емерсон Палмиери ще останат резерви, а техните места съответно на десния и левия бек на защитата на Рома ще заемат Антонио Рюдигер и Бруно Перес. Капитана на Рома – Франческо Тоти е с лека травма и е под въпрос за мача. В атаката на вълците, Лучано Спалети отново ще разчита на хората във форма – Един Дзеко и Мохамед Салах.

Двата отбора се намират в страхотна форма. Аталанта обаче следва да играе доста по-освободено, тъй като няма сериозни амбиции през сезона. Напрежението е в състава на Рома, който трудно ще си тръгне с трите точки от Атлети Адзури Д’Италия.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Аталанта или равен @ 1.85 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации