11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Атлетико Мадрид – Барселона (01 фев 2017) онлайн, на живо

Атлетико Мадрид – Барселона в поредната зрелищна среща от турнира за Купата на Краля. Двата тима успяха да стигнат до полуфиналите на турнира без особени затруднения, нещо, което други големи отбори не успяха да сторят. Двубоя Атлетико Мадрид – Барселона е насрочен за сряда (01 февруари) от 22:00 часа българско време и ще може да се проследи на живо, онлайн директно в сайта на Efbet.

Атлетико Мадрид – Барселона е първият мач от полуфиналите, а реванша ще се изиграе след седмица, на 07 февруари. Другата двойка полуфиналисти са два сравнително скромни отбора – Алавес и Селта Виго. Най-интересното свързано с другите два полуфиналиста е, че това са единствените отбори победили Барселона през настоящия сезон в Ла Лига, което многозначно подсказва, че победителя може би ще е изненадващ.

Атлетико Мадрид - Барселона на живо
Гледай Атлетико Мадрид – Барселона на живо

Очакванията за двубоя Атлетико Мадрид – Барселона не включват зрелищен футбол, а по-скоро тактически игра на надиграване, която да реши срещата с един единствен гол, който да даде предимство на един от двата отбора. Барселона е може би в качеството на по-благоприятно поставен отбор, тъй като реванша е на техния „Камп Ноу“. През настоящия сезон в Ла Лига Барселона и Атлетико Мадрид завършиха при 1-1, но определено „дюшекчийте“ този сезон се представят по-слабо, и по-всичко личи, че трудно ще успеят да се преборят за място извън 4-тото, което заемат сега. Атлетико Мадрид ще бъде без контузените Облак, Тиаго, Хименес и Аугусто.

Барселона все още нямат загуба в Ла Лига от 15 октомври 2016г., но в изминалия кръг истински ги измъчиха от Бетис, в среща завършила 1-1. Отбора продължава да преследва лидера Реал Мадрид, но с равни показатели ги следва Севиля. Борбата ще е тежка, а Барселона играят на няколко фронта.

Старши треньора Енрике ще трябва да се справи с желязната отбрана на Симеоне, без услугите на трайно контузеният Бускетс, Иниеста и Рафиня.

Срещата Атлетико Мадрид – Барселона определено е троен мач, мач който според нас ще се реши само с един гол. В турнира за Купата на Краля Атлетико Мадрид и Барселона имат доста мачове, като впечатление прави резултата от тях, който е сравнително равностоен откъм победи с лек превес за Барселона.

Прогноза: Под 1.5 гола @ 3.25 коефициент Efbet

Не пропускайте нито един мач от турнира за Купата на Краля! Букмейкъра Efbet ще предава пряко, директно всяка една среща! В допълнение можете да вземете до 100 лева бонус! Регистрация от тук >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации