11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Атлетико Мадрид – Гранада, 15 окт 2016

Лидерът Атлетико Мадрид посреща последния във временното класиране Гранада в мач от осмия кръг на испанското футболно първенство.

Атлетико Мадрид – Гранада
Начало: 15 окт 2016, 19:30 ч.
Стадион: „Висенте Калдерон“
Прогноза: ПП 1 @ 1.45 Efbet.com

Атлетико има равен брой точки по 15 с Реал Мадрид след изиграването на седем кръга в Примера, но е с по-добра голова-разлика от градския си съперник и заема първото място. Тимът на Диего Симеоне отново впечатлява в защита през този сезон като до момента е допуснал само два гола в девет мача във всички турнири.

След колебливия старт на сезона и равенствата срещу новаците Алавес и Леганес, „дюшекчиите“ записаха четири победи в последните си пет мача и единствения път когато не победиха, бе срещу Барселона на „Камп Ноу“ след равенство 1:1.

В последните си два мача Атлетико се наложи над Депортиво (1:0) и Валенсия (2:0) и добрата им игра в отбрана бе с основна заслуга за спечелването на пълния комплект от точки. Много трудно предстоящия им съперник Гранада би затруднил Атлетико в защита предвид това постоянство от бранителите на мадридчани и факта, че опонетнът им е вкарал само седем гола от началото на сезона.

Гостите все още са без успех през тази кампания и имат само две точки в актива си. Единствено те и Осасуна не познават вкуса на победата и надали Гранада има някакви шансове за успех в Мадрид.

Тимът на Лукас Алкараз загуби последните си три мача в Примера от далеч по-слаби отбори като Леганес, Алавес и Атлетик Билбао, така че ще бъде цяло чудо, ако спечелят точка от това си гостуване.

В последните 12 срещи между тези два отбора Атлетико спечели 10 от тях при две равенства. Атлетико се поздрави с успеха в последните си 6 домакински мача срещу Гранада като надигра своя съперник с 3:0 през миналия сезон. Гостите в 13 поредни мача нямат суха мрежа в Ла Лига, докато Атлетико са без загуба в 20 мача у дома в лигата, като спечелиха 16 от тях. Това е доказателство за силната форма на „дюшекчиите“ на „Висенте Калдерон“, така че очаквам от тях изразителна победа и добра подготовка за предстоящия им мач в Шампионска лига в средата на следващата седмица.

Рискова прогноза: АХ – 2.5 гола Атлетико @ 2.00 Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации