7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Атлетико Мадрид – Селта (12 фев 2017) Ла Лига, прогноза

Атлетико Мадрид е домакин на Селта в мач от 22-рия кръг на Примера дивисион. Двубоят ще се проведе на „Висенте Калдерон“ в неделя, 12 февруари, от 21:45 часа.

Атлетико Мадрид отпадна на полуфиналите в турнира Копа дел Рей, след като направи 1:1 като гост на Барселона в средата на седмицата. Така с общ резултат 2:3 мадридчани напуснаха надпреварата.

Сега тимът на Диего Симеоне трябва да фокусира вниманието си върху Примера и да подобри класирането си. До сблъсъка с Байер Леверкузен от 1/8-финалите на Шампионска лига те имат двубои със Селта и Спортинг Хихон в „Ла Лига“.

Диего Симеоне ще иска от възпитаниците си да спечелят шест точки от тези два мача и да затвърдят мястото си в Топ 4. Към момента Атлетико е четвърти в подреждането с актив от 39 точки, с четири по-малко от третия Севиля. В миналия кръг те надиграха Леганес с 2:0 у дома и сега ще търсят трети пореден успех на „Висенте Калдерон“ в първенството.

Гостуващият тим на Селта заема 10-то място във временното класиране с актив от 30 точки. В миналия кръг двубоят им с Реал Мадрид бе отложен и те имат мач по-малко, а са само на две точки от седмото място.

При последното си гостуване Селта надигра Леганес с 2:0. Това бе първи успех за тима на чужд терен след шест мача без победа. Тимът на Едуардо Беризо изпитва проблеми в атака през този сезон като единствено Яго Аспас се представя на ниво. Бившият нападател на Ливърпул има 11 гола на сметката си, като другите нападатели в състава имат общо четири попадения.

Преди мача с Атлетико, Селта трябва да изиграе реванша си срещу Депортиво Алавес в турнира за Купата на Краля. „Келтите“ имат отличен шанс да се класират на финал в турнира, но ще трябва да не загубят гостуването си на Алавес, тъй като първият мач завърши 0:0.

Предвид този факт, очаквам във футболистите на Селта да има малко повече умора, тъй като Атлетико ще има ден повече почивка и са домакини, така че надали ще имат проблем да спечелят трите точки.

ПРОГНОЗА: АТЛЕТИКО 1/1 ЗА ПП/КИ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации