10.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Атлетик Билбао – Бетис: превю и анализ на двубоя (27 апр 2017)

Атлетик Билбао – Бетис

Атлетик Билбао е домакин на Бетис в двубой от 34-ия кръг на Примера дивисион. Срещата на „Сан Мамес“ е днес, 27 април, от 22:30 часа българско време.

Домакините продължават борбата за място в Лига Европа. Те са на шеста позиция с актив от 56 точки, с пункт повече от седмия Реал Сосиедад. Атлетик записа много важна победа над Ейбар в понеделник, с което остави баския си съперник на пет точки зад тях. Преди това Билбао надигра Лас Палмас категорично с 5:1 у дома, а в последните си пет мача в първенството има четири победи. У дома тимът записа шест успеха в последните си седем срещи като загуби единствено от Реал Мадрид.

Бетис почти сигурно ще играе в Примера и през следващия сезон, след като в миналия кръг надигра Селта с 1:0 като гост. Така „зелено-белите“ събраха актив от 37 точки, с цели 13 повече от 18-ия Спортинг Хихон. Това дава възможност на севилци да доиграят сезона спокойно. Като гост тимът не се представя много добре напоследък, регистрирайки три загуби в последните си четири мача навън.

Атлетик Билбао е безкомпромисен в последните години у дома срещу Бетис, записвайки три поредни победи срещу този съперник. Очаквам баските отново да се поздравят с успеха и да затвърдят позицията си в Топ 6.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации