15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аугсбург – Байер Леверкузен (17 фев 2017) прогноза

Аугсбург и Байер Леверкузен излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на немската Бундеслига. Двубоя ще се изиграе на 17.02.2017г. (петък) от 21:30 часа българско време на Аугсбург Арена.

Аугсбург загуби гостуването си на Майнц с 2:0 преди седмица. С поражението, белите прекъснаха серия от 2 поредни победи. Аугсбург се намира на 13-то място в класирането на Бундеслигата, с актив от 24 точки и посреща съперник, който е в обсега на тима.

Ян-Ингвер Калсен Бракер, Каюби, Алфред Финбогасон и Константинос Стафилидис са с травми и пропускат предстоящата среща. В отсътвието на последния, на левия бек отново ще стартира Филип Макс. Ко Джа Чеол се завръща в състава след травма и се надява на титулярно място в средата на терена. Други промени в състава на Мануел Баум не се очакват. Треньора на Аугсбург отново ще заложи на схема на игра с един нападател в лицето на Раул Бобадия.

Байер Леверкузен разби Айнтрахт с 3:0 преди седмица. С успеха, аспирините прекъснаха серия от 2 поредни загуби в първенството. Байер Леверкузен заема 9-то място в класирането с актив от 27 точки и ще търси добро представяне на Аугсбург Арена.

Александър Драгович е възстановен от контузия и ще замени в центъра на защитата наказания Омер Топрак. Заради санкция от групата на Байер Леверкузен отпада и халфа Хакан Чалханоглу. Ларс Бендер, Юлиан Баумгартлингер и Чарлс Арангис ще се конкурират за място в средата на терена редом до сигурния титуляр – Кевин Кампл. Кай Хаверц ще стартира редом до Чичарито на върха на атаката, а на скамейката ще остане опитния Щефан Кислинг, който не се намира в добра форма.

Очакваме равностоен мач между два отбора в средата на таблицата. Аугсбург и Байер Леверкузен ще търсят да се поздравят с победата, а защитите им не вдъхват доверие. Предстои ни двуостър мач, в който прогнозираме доста попадения и триумф на нападателния футбол.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола@ 2.20 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации