12.3 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Аугсбург – Кьолн (29-04 21:30) прогноза

Аугсбург е домакин на Кьолн в двубой от 32-рия кръг на „Първа Бундеслига“. Срещата е в петък, 29 април, от 21:30 часа на стадион „СГЛ Арена“ в Бавария.

Три кръга преди края на първенството Аугсбург е с пет точки повече от зоната на изпадащите, намирайки се на 12-а позиция. Успех в домакинството на Кьолн ще им гарантира оставане в елита и през следващия сезон.

[maxbutton id=“7″]

Аугсбург е в много добра форма, след като спечели последните си три мача в първенството. В миналия кръг те надиграха Волфсбург като гост с 2:0, а преди това се наложиха над Щутгарт (1-0) и Вердер Бремен (2-1). Тази добра серия позволи на тима да се отдалечи от опасната зона и да доиграе сезона малко по-спокойно.

На собствен терен баварците имат само три победи от началото на шампионата като се представят далеч по-силно при гостуванията си. Сега обаче са длъжни да запишат добър резултат, защото при евентуална загуба и успехи на намиращите се под тях в класирането, следващите два кръга могат да са на живот и смърт за тима на Маркус Вайнцийрл.

[maxbutton id=“16″]

Гостите от Кьолн имат актив от 40 точки и заемат 8-о място във временното класиране. „Козлите“ са само с пет точки по-малко от шестия Майнц, така че този мач далеч не е без значение за тях.

Предвид факта, че в следващия кръг Кьолн са домакини на Вердер, а в последния кръг гостуват на Борусия Дортмунд, който няма за какво да играе, възпитаниците на Петер Щьогер имат добри шансове за класиране в Лига Европа, но разбира се надеждите им ще останат живи само при успех в Аугсбург в петък вечер.

При последното си гостуване Кьолн победи Майнц с 3:2, а в предходните си десет мача на чужд терен има само една загуба.Освен успеха срещу Майнц, тимът си тръгна с трите точки и при визитите на далеч по-силни отбори като Шалке и Байер Леверкузен, така че има големи шансове да спечелят предстоящото гостуване в Бавария.

Аугсбург взе трите точки в първия сблъсък между двата тима на на „Райн Енерги Щадион“ и Кьолн ще търси отмъщение. Мотивацията в двата отбора е висока, тъй като всеки има нужда от точки, за да изпълни своята цел през този сезон. Именно поради тази причина очаквам открит футбол, победа за гостите и попадения в двете врати.

Прогноза Аугсбург – Кьолн: Гол/Гол @ 1,80 коефициент Заложи в Efbet

Рискова прогноза: Победа за Кьолн @ 3,15 коефициент Заложи в Betfair

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации