6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Базел – Манчестър Юнайтед (22.11.2017)

Базел е домакин на Манчестър Юнайтед в среща от 5-тия кръг на групите от Шампионска лига (2017/2018). Двубоя на стадион „Сейнт Якоб Парк“ е в сряда вечер, от 21:45 часа българско време. Манчестър Юнайтед е лидер в групата с актив от 12 точки, Базел и ЦСКА Москва заемат второ и трето място с равен брой точки от по 6, и на последна позиция е Бенфика с 0 точки.

Домакините от Базел са втори, но още след края на този мач могат да отстъпят позицията си на ЦСКА Москва. Именно ЦСКА Москва надигра швейцарския шампион в предходния кръг като гости, но пък и Базел бяха победители в двубоя в Москва.

В лагера на домакините Толан Шака е наказан и пропуска срещата, а заедно с него аут остават контузените Омар Габер, Германо Виалати и Рики Ван Волфсвинкел.

Манчестър Юнайтед нямат пропусната точка за изминалите четири кръга от груповата фаза, но това все още не им гарантира на 100% първата позиция в групата. Макар и като гости, „червените дяволи“ определено са фаворити за спечелването на този мач. В състава на Моуриньо се завърнаха ключови фигури в лицето на Пол Погба, Маркос Рохо и Златан Ибрахимович. Специалния дори успя да ги пусне през уикенда срещу Нюкасъл, когато Манчестър победиха с 4-1.

Ерик Байи и Фил Джоунс остават аут, което не оставя много възможности за Моуриньо, освен да пусне като централни защитници Виктор Линдельоф и Крис Смолинг. Матео Дармиан ще замени Антонио Валенсия, а на мястото на Ашли Йънг в лявата част на отбраната ще видим Дейли Блинд. Хенрих Мхитарян не се намира в най-добрата си форма и вероятно няма да стартира титуляр. Арменеца пропусна кръга и в Премиершип през уикенда, което означава, че мястото му отново ще бъде поето от Скот МакТоминай.

Докато Базел ще се опитат да спечелят на всяка цена този мач, то Манчестър Юнайтед се нуждаят само от точка за да си гарантират първата позиция в групата. Размяна на голове е най-търсената опция за залог в този мач, макар че букмейкърите пренебрегват това

Прогноза: Гол/Гол @ 1.90 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации