15.2 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Базел – ПСЖ, Шампионска Лига, вторник – 01 ноември

Базел и ПСЖ излизат един срещу друг в среща от група А на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Сейнт Якоб Парк, а главен съдия на мача ще бъде Овидиу Хатеган от Румъния.

4015

Базел победи Грасхопърс през уикенда с 2:0. Така швейцарския шампион продължава да трупа убийствена преднина в местното първенство, като е на върха в класиране с аванс от 12 точки. В груповата фаза на Шампионска Лига, Базел трудно ще успее да се пребори за някое от първите 2 места в класирането и битката ще бъде с българския шампион Лудогорец за 3-тото, което дава право на участие в Лига Европа.

Александър Франсон, Мануел Аканджи и Кевин Буа са под въпрос за срещата заради леки травми. Въпреки лошото представяне в Шампионската Лига досега, Урс Фишер едва ли ще направи големи промени в състава си. Базел ще заложи на традиционното напоследък 4-1-4-1, със Сейду Думбия на върха на атаката.

photo

ПСЖ спечели минимално с 1:0 гостуването си на Лил в петък вечер. Въпреки успеха, парижани остават на 6 точки зад лидера в класирането в Лига 1 – Ница. В Шампионската Лига, момчетата на Унай Емери ще се борят за първото място в групата с Арсенал, а успех в Швейцария ще осигури и теоретичното класиране на френския шампион напред в турнира.

Хавиер Пасторе поднови тренировки след контузия в прасеца, но все още не е напълно готов за игра. Гостуването в Швейцария заради травма пропуска и защитника Серж Орие. В средата на терена се очаква Унай Емери да предпочете Адриан Рабио пред Гжегож Криховяк. В атака пък основната заплаха за Базел ще бъде голмайстора на отбора – Едисон Кавани, който има 4 гола от началото на турнира.

ПСЖ показа преди две седмици, че е много по-класният от двата отбора. С оглед амбициите на парижани в турнира, те ще търсят задължително първото място в групата за да имат по-лек жребий напред в Шампионската Лига. Базел е хегемон в Швейцария, но в Европа тази година е далеч от класата на отбори като ПСЖ.

Базел – ПСЖПСЖ@ 1.60 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации