9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Базел – Тотнъм, Лига Европа, 11 април 2013

БазелТотнъмБазел посреща Тотнъм в мач-реванш от турнира Лига Европа.

Базел продължават да мечтаят, след като успяха да измъкнат равенството в първия двубой на „Уайт Харт Лейн” и имат солидна преднина от два гола на чужд терен. Това, обаче не трябва да ги успокоява, тъй като гостите са безспорно по-класния отбор и разполагат с футболисти от световна класа, като Гарет Бейл и Джърмейн Дефоу, които могат да избухнат по всяко време. Ако искат приказката да продължи, швейцарците трябва да покажат 101 процента от възможностите си и да се борят до последно за постигане на целите си.

Тотнъм, макар и неофициално вече афишираха амбициите си за класиране на финал на турнира и ще се опитат да поправят грешката, която допуснаха в първия двубой, докато Базел със сигурност успя да преизпълни целите си, които едва ли са били класиране за 1/4 финалите на турнира. Швейцарците със сигурност ще запомнят участието си в турнира и ще играят без никакво напрежение в този двубой, което е допълнително предимство за тях и ще им позволи да покажат най-доброто, на което са способни пред собствена публика.

Все пак трябва да бъдем реалисти и вярвам за мнозина е видно, че участието в турнира за Базел ще приключи след края на двубоя и Тотнъм ще продължи по пътя си към финала на турнира. Ако приемем, че в първия двубой са подценили съперника си, то футболистите на Андре Виаш Боаш не са глупаци и едва ли ще допуснат повторен резил.

Футболни прогнози за Базел – Тотнъм:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации