9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид, полуфинал Шампионска лига (03-05)

Тимът на Пеп Гуардиола загуби на „Висенте Калдерон“ с 0:1 и предстои да видим дали е способен да обърне развоя на срещата като срещу тях се изправя една от най-силните защити в Европа – тази на Диего Симеоне.

Байерн Мюнхен посреща Атлетико Мадрид в полуфинален мач реванш от Шампионска лига. Двубоят на „Алианц Арена“ е във вторник, 3 май, от 21:45 часа на стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Байерн Мюнхен загуби битката, но не и войната. Надали някой в баварския клуб се е предал и не вярва, че тимът може да навакса изоставането от един гол след първия мач и да елиминира Атлетико Мадрид.

[maxbutton id=“7″]

През уикенда Байерн направи 1:1 у дома с Борусия Мьонхенгладбах като по този начин не успя да спечели титлата в Бундеслигата, но това със сигурност ще стане в следващия кръг. Пеп Гуардиола даде почивка на доста от основните си играчи, за да ги запази за сблъсъка с „дюшекчиите“. Почти сигурно срещу „мадричани“ в стартовия състав ще попадне Томас Мюлер, който се появи като резерва в първата среща. Франк Рибери е под въпрос за срещата и ще стане ясно в деня на мача дали ще може да вземе участие, докато Ариен Робен и Холгер Бадщубер остават контузени. Джером Боатенг преодоля своята травма и ще може да вземе участие в мача, което е добра новина за испанския специалист предвид проблемите в отбрана.

Гениалното изпълнение на Саул в първата среща донесе минимален аванс на Атлетико преди реванша в Мюнхен. Младият испанец се превърна в герой за своя тим с попадението си в 11-ата минута, а през целия мач защитата на тима бе на висота и не позволи на баварците да изравнят резултата.

В събота Атлетико Мадрид записа четвърта поредна победа с 1:0, надигравайки Райо Валекано на „Висенте Калдерон“. Така възпитаниците на Диего Симеоне продължават да бъдат с равни точки с лидера Барселона и очакват грешка на „каталунците“, за да спечелят титлата в Примера.

Вторник вечер обаче вниманието им е насочено към двубоя на „Алианц Арена“, който ще пропусне полузащитника Тиаго Мендеш. Диего Годин и Яник Ферейра-Караско пък са възстановени от контузии и ще може да вземат участие в срещата. Диего Симеоне надали ще прави много промени в състава като се очаква да заложи на почти същите футболисти, които надвиха Байерн преди седмица.

[maxbutton id=“16″]

Байерн Мюнхен трябва да постигне победа с поне два гола разлика, ако иска да се класира на финала след редовните 90 минути. Баварците играят много силно у дома и въпреки факта, че защитата на гостите е впечатляваща напоследък, очаквам Левандовски и компания да направят всичко по силите си, за да пробият отбраната на Атлетико. Домакините разполагат с по-класни футболисти и смятам, че ще стигнат до победата, но дали тя ще им е достатъчно да продължат напред, ще разберем във вторник вечер на „Алианц Арена“.

Прогноза Байерн Мюнхен – Атлетико Мадрид: 1 @ 1,65 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации