9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байерн Мюнхен – Аугсбург

Футболни прогнози за двубоя Байерн Мюнхен – Аугсбург

Байерн Мюнхен няма да има проблеми с Аугсбург у дома

Байерн Мюнхен е едноличен лидер в класирането, спечелвайки всеки един от изминалите 4 мача с по-два гола разлика. Към този момент защитата на титлата не изглежда проблем, а в предстоящото домакинство „баварците“ са отново големия фаворит. Аугсбург стартираха новата кампания с победа, но след това успяха да спечелят само точка в изминалите три кръга, която статистика ще се запази и след двубоя вторник вечер.

Байерн Мюнхен – Аугсбург Един срещу Друг

Байерн Мюнхен е в серия от седем победи над Аугсбург. Когато тези два отбора играят, головете са гарантирани. В последните осем мача между тях бе налице опцията Над 2,5 гола, a последния успех над Аугсбург тук е от май месец 2015 година, когато Байерн допуснаха три поредни поражения в края на сезона, когато вече бяха си подсигурили поредната титла.

Прогноза Байерн Мюнхен – Аугсбург:

Всичко извън категорична победа за домакините ще е голяма изненада в този мач. Аугсбург изобщо не са в положението през 2015 година и ще се изправят срещу цялата мощ на „баварците“. За победата на Байерн обаче коефициента е нищожен – едва 1.10, поради което ще потърсим голове в този мач. Имайки предвид последните резултати на двата отбора и моментната им форма, не би трябвало да е проблем да видим над 1,5 гола още през първото полувреме на срещата!

Байерн Мюнхен – Аугсбург Топ Залог:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации