Байерн Мюнхен – Бешикташ 20.02.2018

Байерн Мюнхен и Бешикташ излизат във вълнуващ сблъсък от осминафиналите на турнира Шампионска лига. Двубоя на Алианц Арена в Мюнхен ще се изиграе вторник вечер, 20 февруари, от 21:45 часа. На пръв поглед този мач изглежда с предрешен резултат, но още след жребия от турския гранд изразиха мнението, че „колкото по-сериозен е противникът ни, толкова по-голямо ще е щастието при победа. Трудностите не могат да ни спрат, а само да ни накарат да се борим повече“.

Байерн Мюнхен се намират в обичайно добра форма, спечелвайки всеки един от последните си 13 мача във всички турнири, макар че защитата им не сработва така добре, както през миналата година, след като запазиха само веднъж чиста мрежата си в последните седем мача.

Бешикташ също е в отлична форма и загубиха само два пъти за последните 24 мача във всички турнири. Отбора записа доста равенства за този период и това може да се окаже проблем в първата среща на Алианц Арена, където „баварците“ ще играят за убедителна победа още от първата секунда на срещата.

Дори и най-смелите анализатори не предвиждат резултат различен от победа за домакините, но добрата защита на Бешикташ няма да позволи тази победа да бъде с повече от 1 максимум 2 гола.

В лагера на домакините единствения контузен играч остава вратаря Мануел Нойер. Тиаго Алкантара се завърна в игра през уикенда след като близо три месеца лекува контузия.

Бешикташ остава без Гьокхан Тьоре и Атънч Нукан. Алваро Негредо или Вагнер Лав ще заемат мястото на заминалия в посока Еверрън нападател Дженк Тосун.

efbet* коефициенти за двубоя Байерн Мюнхен – Бешикташ:

1 – 1.16 • X – 8.50 • 2 – 19.00

Прогноза: Гол/Гол

*коефициентите са валидни към 22:00 часа на 19.02.2018 и подлежат на промяна.