Байерн Мюнхен преследва първото място с победа над Хофенхайм

Баварците гостуват на "Райн-Некар Арена“ в петък вечер

Хофенхайм е домакин на Байерн Мюнхен, а мачът е от 18-тия кръг на Бундеслигата. Срещата на стадион „Райн-Некар Арена“ в Зинсхайм е насрочена за петък, 18 януари, от 21:30 часа наше време. Преди края на този мач Хофе заемат 7-ма позиция в таблицата, а баварците са втори.

Хофенхайм са без поражение от 20 октомври миналата година, което включва 10 мача от първенството, но в последните шест мача от този период отбора подреди само равенства.  Футболистите на Юлиан Нагелсман нямат загуба от Байерн Мюнхен в последните два мача тук и определено се надяват на още един успех.

В състава на домакините няма сериозни кадрови проблеми. Нагелсман остава без услугите на Ермин Бичакчич, Хавард Нордвайт и Лукас Руп.

Байерн Мюнхен навлезна в серия от пет поредни победи, които обаче се оказват недостатъчни за да скъси достатъчно близо точковата разлика с лидера Борусия Дортмунд. Трите загуби на баварците са твърде много на този етап, при положение, че жълто-черните допуснаха само едно поражение от началото на сезона. В последния мач за 2018 година Байерн се справи без проблеми при гостуването си на Айнтрахт Франкфурт с 0-3, като две от попаденията бяха дело на Франк Рибери.

Байерн Мюнхен изостава с шест точки от първото място, което прави недопустимо всякакъв резултат различен от победата. Героя от последния мач Франк Рибери обаче пропуска този мач, заесно с Робен и Толисо.

Прогноза: Над 2,5 гола

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!