5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байерн Мюнхен – Реал Мадрид, прогноза Шампионска лига, 1/4 финал (12.04.)

Най-интересният 1/4-финали в Шампионска лига безспорно е двубоя между Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. Първата среща между двата отбора ще се проведе в сряда, 12 април, от 21:45 часа българско време на „Алианц Арена“.

Байерн Мюнхен загря за срещата с Реал Мадрид с категорична победа с 4:1 срещу Борусия Дортмунд през уикенда. Така баварците на практика са шампиони на Германия и ще хвърлят всички свои сили в мачовете от Шампионската Лига.

Карло Анчелоти ще се противопостави срещу бившия си отбор без контузения си централен защитник – Матс Хумелс. Така партньор на Хави Мартинес в средата на отбраната отново ще бъде Жером Боатенг. Филип Лам пропусна реванша с Арсенал заради натрупани жълти картони, но сега се завръща в игра. Мануел Нойер, Дъглас Коща и Томас Мюлер имат леки травми, които обаче едва ли ще им попречат да вземат участие в мача. Последните двама обаче е по-вероятно да останат на резервната скамейка, тъй като не са първи избор за Карло Анчелоти през този сезон.

Реал Мадрид изпусна победа в дербито с Атлетико Мадрид през уикенда и завърши 1:1. Въпреки това кралете остават в добра позиция в битката за титлата, като ще опитат да дублират трофея си от Шампионската Лига през миналата година.

Преди гостуването в Мюнхен, Реал Мадрид има лека криза в отбраната си. С контузии са Рафаел Варан и Пепе, което означава че като партнор на Серхио Рамос в центъра на защитата ще стартира Начо. Дани Карвахал също има проблеми, но ще стисне зъби и ще стартира на десния бек. В предни позиции, Зинедин Зидан не предвижда никакви проблеми и отново ще заложи на триото Карим Бензема – Гарет Бейл – Кристиано Роналдо.

Двата отбора обичат да атакуват и ще търсят головете на Алианц Арена. Байерн Мюнхен и Реал Мадрид са сред най-резултатните отбори в турнира и смятаме, че ще зарадват зрителите на мача с поне 3 гола.

Байерн МюнхенБайерн Мюнхен – Реал Мадрид
Стадион: „Алианц Арена“, Мюнхен
Начало: 12 април 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Никола Рицоли (Италия)
Прогноза: Над 2.5 гола
Коефициент: 1.60 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации