Байерн Мюнхен – Севиля (11 апр 2018)

Байерн Мюнхен посреща Севиля на “Алианц Арена” във втори 1/4-финал от Шампионската лига. Баварците спечелиха първата среща на “Рамон Санчес Писхуан” с 2:1 и са твърди фаворити в реванша.

Първият мач в Севиля започна добре за домакините, но не завърши така за тях. Пабло Сарабия откри резултата за испанците, но автогол на Хесус Навас и попадение на Тиаго Алкантара доведоха до пълен обрат в полза на баварците.

Севиля отстрани Манчестър Юнайтед след абсолютно същия резултат на “Олд Трафорд”, но дали всеки път това може да се случва? Винаги е трудно да победиш Байерн на “Алианц Арена”, особено вкарвайки повече от един гол. Може би и самите андалусци осъзнават, че до голяма степен са проиграли шансовете си със загубата в първия двубой у дома.

За Байерн Мюнхен целта е само една – спечелване на трофея. В момента наставник на тима до края на сезона е легендарният Юп Хайнкес, като именно с него Байерн спечели трофея за последен път през 2013 година. Сега в Мюнхен всички се надяват, че харизмата, опитът и уменията на Хайнкес ще доведат до нов европейски триумф. Байерн със сигурност разполага с нужните играчи, за да го постигне.

Баварският колос вече спечели официално титлата в Бундеслигата, което дава на тима възможността да отпусне парата и да се концентрира изцяло върху Шампионската лига. Сега Хайнкес ще има възможността да върти своя състав и да дава редовна почивка на звездите си. А това може да се окаже от голяма важност.

Колкото до Севиля, андалусците все пак имат шансове за трофей. Отборът на Винченцо Монтела е финалист за Купата на Краля, където “рохибланкос” ще се изправят срещу носителя на трофея и лидер в Ла Лига Барселона.

На “Алианц Арена” предстои сблъсък между два офанзивни отбора в лицето на Байерн и Севиля. Това предполага да видим добър и интересен футбол помежду им.

Прогноза Байерн Мюнхен – Севиля:

ВАЖНО: efbet предлага до 100 лева Начален Бонус за нови клиенти! Регистрирай се директно от тук още днес (важат правила, срокове и изключения)! *Коефициентите са валидни към 20:40 часа на 10.04.2018 г. и подлежат на промяна. Двубоя Байерн Мюнхен – Севиля ще се предлага със залози на живо в efbet!