6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байерн Мюнхен – Щутгарт (02.09.12)

Бундеслига: Байерн Мюнхен – Щутгарт
Начало: 02 септември 2012, 18:30 часа
На живо в  Саутхямптън   Манчестър Юнайтед (02.09.12)
Прогноза: П/П Байерн @ 1,61 коеф. в Efbet

В мач от вторият кръг от германската Бундеслига Байерн Мюнхен приема отбора на Щутгарт.

Байерн Мюнхен започна сезона с класическа победа над Гройтер Фюрт, като в този мач официален дебют направи новото попълнение от Базел Шкердан Шакири, който бе заменен от Бастиян Швайнщайгер в 72-рата минута. Голмайстори в мача бяха Томас Мюлер (45 мин.), Марио Манджукич (59 мин.) и Ариен Робен (79 мин.). Много добър старт за 67-годишният мениджър Юп Хайнкес, който намекна, че обмисля да напусне кормилото на германският гранд в края на сезона, когато договора му изтича. През лятото официално баварският колос привлече универсалният футболист от Атлетик Билбао Хави Мартинес. Полузащитника е най-скъпият футболист в историята на немският футбол и договора му е за пет години.

За днешния двубой мениджъра на “баварците“ няма да може да разчита на 100% на Бастиян ШВайнщайгер и на нападателя Марио Гомес, който претърпя операция на левия глезен в началото на август и все още се възстановява. Следващият мач от първенството за Байерн е на 15.09 2012 г. от 16:30 срещу Майнц 05.

Щутгарт започна сезона със загуба от Волфсбург с 0:1 на стадион „Мерцедес-Бенз Арена“ (Щутгарт) пред близо 50 000 зрители. Гостите победиха Щутгарт с гол в последните секунди на мача, но като цяло срещата бе много емоционална след като домакините получиха право да изпълнят дузпа в 88-та минута, която бе спасена, а при добавката на празна врата от три метра Ибишевич не уцели вратата.

Какау и Щутгарт, ще се разделят по взаимно съгласие. 31-годишният нападател иска през следващият сезон да напусне клуба, защото са му давали много малко шансове за изява. В третият кръг от германската Бундеслига Щутгарт, ще играе срещу Фортуна Дюселдорф.

Двата отбора са се срещали общо 18 пъти във всички турнири, от които Байерн Мюнхен има 13 победи, 2 мача са завършили наравно и в три срещи Щутграт е победител. Моята прогноза за тази среща е ранен гол на домакините за да си направят мача лесен и накрая да се поздравят отново с трите точки.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации