13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байер Леверкузен – Бенфика, прогноза

В сряда вечер (01.10.2014г.) от 21, 45ч. на „БайАрена” германския Байер Леверкузен посреща португалския шампион Бенфика. Двубоят е от втория кръг в група Ц на Шампионската лига. И двата отбора стартираха със загуби в предния кръг на турнира. Байер Леверкузен отстъпиха при гостуването си на френския Монако с 1:0, а португалците допуснаха малко изненадваща загуба у дома от руския Зенит с 0:2.

За Байер Леверкузен двубоя е много важен, тъй като при нов провал отпадането от Шампионската лига е почти сигурно. „Аспирините” започнаха силно сезона, но в последните шест мача във всички турнири имат само една победа. Германците няма до могат да използват услугите на Кириакос Пападополус и Симон Ролфес и Джулиан Бранд, а за Гонсало Кастро ще се решава в последния момент. Байер Леверкузен има 12 мача срещу португалски тимове в европейските турнири, записвайки четири победи, три равенства и пет загуби.

Бенфика беше спряган за фаворит в тази група, но с представянето си срещу Зенит в предния кръг, показа че ще има доста проблеми в продължаването напред в турнира. Отбора е неизменен участник в Шампионската лига, но все нещо не достига на тима да се нареди сред най- силните. В своите пет последни евро гостувания, португалския шампион записа четири победи и едно равенство. В португалската Примейра лига Бенфика е еднолично на първото място след пет победи и едно равенство, без загуба. Треньора Жозе Жезуш няма да може да разчита на наказания си вратар Артур, получил червен картон в в двубоя със Зенит. А другите двама вратари Жулио Цезар и Пауло Лопес лекуват контузии и не ясно кой ще застане на вратата на тима. Едуардо Салвио също е под въпрос за двубоя.

През февруари 2013г. Бенфика победи Байер Леверкузен на два пъти с 2:1 у дома и с 1:0 като гост в срещи от 1/16 финалите в турнира Лига Европа. Мисля, че домакините няма да загубят този мач.

Гледайте Байер Леверкузен – Бенфика на живо ТУК!

Прогноза: Байер Леверкузен – Бенфика 1Х

Сигурност: 7/10

Коефициент:  1,25 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации