13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байер Леверкузен – Ред Бул Лайпциг, Бундеслига, петък – 18 ноември

Байер Леверкузен и Ред Бул Лайпциг излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на немската Бундеслига. Двубоя ще се изиграе на 18.11.2016г. (петък) от 21:30 часа българско време на стадион БайАрена, а главен съдия на мача ще бъде Феликс Брих.

Байер Леверкузен надигра трудно Дармщат с 3:2 преди паузата за национални отбори. Успеха бе втори пореден за аспирините в Бундеслигата и ги изкачи на 8-мо място в класирането с актив от 16 точки. След лошото начало на сезона момчетата на Роджер Шмид изглежда намират формата си, но мача с РБ Лайпциг изглежда много важен за развитието на сезона.

Карим Белараби продължава да лекува контузия и отпада за мача. Чарлс Арангиз и Хавиер Ернандес също имат леки травми след мачовете си за националните отбори. По всяка вероятност обаче двамата ще бъдат вдигнати на крака и ще стартират мача. Много вероятно е нов шанс в титулярния състав да получи младия Кай Хаверц, което би означавало че Хакан Чалханоглу или Адмир Мехмеди ще останат резерви.

Ред Бул Лайпциг спечели с 3:1 срещу Майнц преди паузата за национални отбори. Това бе 5-ти пореден успех за новаците в Бундеслигата, който им отрежда 2-ро място в класирането с актив от 24 точки. Това дава сериозно самочувстие на Ред Бул Лайпциг преди трудното гостуване на БайАрена.

Щефан Илсанкер отново ще замени контузения титуляр на десния бек – Бернардо. Другия контузен в лагера на Лайпциг е Лукас Клостерман. Марсел Шабитцер пък ще бъде предпочетен като десен халф вместо Доминик Кайзер. Причината за това е че мениджъра на Лайпциг – Ралф Хасенхутл няма никакви намерения да прави промени в състава си.

Байер Леверкузен изглежда възвръща формата си, но сега ще има много трудна задача. На БайАрена пристига Ред Бул Лайпциг, който записа 5 поредни победи. Новака в Бундеслигата все още не познава вкуса на загубата, като това едва ли ще се промени и след гостуването на аспирините.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: РБ Лайпциг или равен @ 1.61 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации