9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Барселона – Севиля Превю и Прогнози

БарселонаФК Севиля логоБарселона – Севиля
Испания, Ла Лига
Начало: 20 окт 2018, 21:45 ч.
Стадион: Камп Ноу, Барселона

Севиля успя да прескочи Барселона, Атлетико и Реал Мадрид като оглави временно класирането в испанската Примера. Отбора е актив от 16 точки, което е с точка повече от актива на Барселона и Атлетико Мадрид, и с две повече от Реал Мадрид. Лос Рохибланкос са в серия от четири победи, в която серия буквално прегазиха опонентите си и отбелязаха цели 14 гола. Отбора продължава да е на „гребена“ на вълната и с малко късмет ще може да остане на лидерската позиция в Ла Лига и след този кръг.

Барселона – Севиля На Живо 21:45 ч. в efbet

В същото време „Блаугранас” са в криза, за което красноречиво говорят последните резултати. Барселона записаха три равенства и една загуба, като единственото успокоително в случая, е че Реал Мадрид е с една идея по зле от тях.

Барселона доминират в мачовете срещу Севиля. „Блаугранас” записаха 35 победи от последните 57 мача срещу Севиля, при 11 победи в полза на Лос Рохибланкос. В последните десет сблъсъка между тези съперници Барселона печели в девет от тях и веднъж отборите завършват наравно. Линията Над 2,5 гола бе премината във всеки един от последните седем мача между тях.

Барселона – Севиля Залози

Налице са всички предпоставки за високо резултатен мач. Севиля нямат проблеми да бележат далеч от дома, а момчетата на Ернесто Валверде нямат „суха“ мрежа в последните шест кръга от първенството. Барселона продължава да е без контузения защитник Самуел Умтити, което още повече ще улесни Севиля.

Прогноза: Над 3,5 гола @ 1.72 в efbet (Бонус)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации