9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Барселона – Ювентус, прогноза Шампионска лига, 1/4 финал (19.04.)

В среща от 1/4-финалите в Шампионска лига двубоя между Барселона и Ювентус приковава вниманието в сряда. Първата среща между двата отбора бе много любопитна, като Ювентус измъкна комфортна преднина след победа с 3:0 в Торино. Реванша ще се проведе в сряда, 19 април, от 21:45 часа българско време на „Ноу Камп“.

Барселона се нуждае от ново чудо в турнира след геройството срещу ПСЖ. Тогава каталунците наваксака 4 гола на Ноу Камп, но сега изглежда ще бъде по-трудно. Барселона е в серия от 15 поредни победи на своя стадион в Шампионската Лига, но три гола на италианска защита трудно се отбелязват.

Алейш Видал и Рафиня са трайно контузени в лагера на каталунците, а под въпрос за мача са Хавиер Масчерано и Арда Туран. Подобно на двубоя с ПСЖ, Луис Енрике ще заложи на много атакуваща схема със само трима в защита. След слабото си представяне в първия мач, дори да се възстанови от травмата си Хавиер Масчерано ще остане на пейката. Трито Неймар, Луис Суарес и Лео Меси ще трябва да е отново във вихъра си за да се надява Барселона на чудото.

Ювентус измъкна комфортна предина и показа страхотна успеваемост в първата среща. Бианконерите са на крачка от титлата в Италия, но голямата цел е трофея от Шампионската Лига.

Големия проблем за Макс Алегри е травмата на голмайстора от първата среща – Пауло Дибала. Аржентинския нападател е под въпрос за двубоя, но предварителните очаквания са че ще бъде вдигнат на крака. Марко Пяца е другия с контузия в лагера на Юве, който пропуска срещата. Ако Пауло Дибала бъде възстановен навреме, на Ноу Камп Макс Алегри ще повтори единадесеторката си от преди седмица.

Барселона ще се хвърли във вихрени атака за да търси попадение до почивката. Ювентус пък предимно ще брани солидния аванс от преди седмица. Каталунците играят страхотна на своя Ноу Камп и смятама, че дори да не се преборят за класиране напред, едва ли ще пропуснат да грабнат победата.

БарселонаБарселона – Ювентусjuventus
Стадион: „Ноу Камп“, Барселона
Начало: 19 април 2017, 21:45 часа
Главен съдия: Бьорн Куйперс (Холандия)
Прогноза: Барселона
Коефициент: 1.53 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации