Без проблеми за Гражданите на Джон Смитс в неделя

Хъдърсфийлд приема Манчестър Сити на Джон Смитс в неделя, 20 януари, от 15:30 часа. Гостите са абсолютен фаворит в този мач, след като успяха да надиграят основният си конкурент в лигата и ще се опитат да се завърнат на върха.

Хъдърсфийлд по-всичко изглежда, че ще е един от сигурните изпадащи в Чемпиъншип следващия сезон. „Хрътките“ спечелиха само 11 точки в изминалите 22 кръга, с което трайно се настаниха на последно място във временното класиране.

Старши треньора Дейвид Вагнер бе освободен по-рано през седмицата, а за спасител на неговото място бе назначен Марк Хъдсън. Хъдсън едва ли си е представял по-трудно начало начело на Хъдърсфийлд, най-вече след изявите на „гражданите“ във Фа Къп и в турнира за Купата на Лигата, отбелязвайки 16 гола в два мача.

Откъм футболисти, домакините остават без контузените Абделхамид Сабири, Дани Уилямс и Аарън Мой.

Манчестър Сити ще пристигнат с приповдигнат морал и настроение. В отлична форма е Габриел Жезус, който реализира цели седем гола в последните три мача във всички турнири, с което бразилеца се превръща в сериозна конкуренция за Агуеро. Добра новина за Гуардиола е и завръщането в игра на Кевин Де Брюин, присъствието на който определено се усеща на терена.

Откъм проблеми Гуардиола има съмнения относно формата на Венсан Компани, който остава под въпрос за срещата, а Бенжамин Менди, Клаудио Браво и Еляким Мангала пропускат поради различни контузии.

Прогноза: Над 2,5 гола

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!