5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Белгия – Македония (26 март, 21:45 часа)

Белгия - МакедонияБелгия се изправя срещу един от аутсайдерите в групата Македония. Победата е задължителна за домакините, които ако искат да се класират директно за мондиала в Бразилия, то не трябва да допускат грешки в оставащите си мачове и да вземат пълния актив от точки във всеки двубой.

Червените дяволи си делят първото място с хърватите с равен актив точки, но поради по-добрата си голова разлика са поставени на първо място. В същия момент гостите се намират на предпоследно място с равен брой точки със сърбите. Те нито имат амбиции за класиране, нито шансове, така, че при тях напрежение няма да има и в този двубой ще се борят единствено за честта и феновете си.

Всяка грешка би била съкрушителна за домакините, тъй като в края на годината им предстои тежко гостуване на основния си конкурент за първото място,  от което ще станат ясни много неща, така, че със сигурност Белгия ще иска да влезе в двубоя с по-малко точки от хърватите, което би ги принудило да търсят победата на всяка цена, а това едва ли влиза в плановете на селекционера на червените дяволи. Освен това домакините разполагат с изключителни футболисти и безспорно са по-класния тим от съперника си в този двубой.

Впредвид състоянието на двата отбора и целите, които преследват смятам, че всичко, освен победа за Белгия би било супер изненада в тази среща!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации