13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Берое – Лудогорец

Ще успеят ли “заралии”да спрат устрема на Лудогорец?

БЕРОЕ – ЛУДОГОРЕЦ
Първа Лига, ст. „Берое“
Събота, 28 юли 2018 г., 20:45 ч.
Залози на живо в efbet

Късният съботен двубой в родното първенство е повече от обещаващ. Берое е домакин на шампиона Лудогорец, който има важна задача през идната седмица в евротурнирите. Мачът под „Аязмото” е с начален час 20:45.

Беройци стартираха кампанията с равенство срещу столичния Славия. Мартин Камбуров изведе своя отбор напред в резултата, но поради липсата на сработеност и проблемите в защита, “зелените” допуснаха гол през втората част. Добрата новина за Томаш е, че неговият тим показа израстване, въпреки множеството промени през лятото.

Сега задачата им е далеч по-трудна. На стадиона в Стара Загора гостува шампионът Лудогорец. “Орлите” спечелиха минимално домакинството си на Етър, без да влагат усилия. Най-вероятно Аутуори ще подходи със същата нагласа към предстоящия мач. На разградчани им предстои тежък сблъсък с МОЛ Види през седмицата, който ще отклони фокусът им от двубоя с Берое. Все пак Лудогорец разполага с дълга резервна скамейка, съставена от достойни заместници на основните футболисти в тима.

Най-вероятно ще има рокади в титулярните избраници на Пауло Аутуори, но не смятаме, че това ще се окаже голям проблем. Берое е с променен състав, спрямо този, който наблюдавахме през пролетта. Едва ли ще видим съществени проблясъци от домакините, затова сме решили да се доверим изцяло на българския първенец, чийто успех е оценен средно с 1,60 в големите онлайн букмейкъри.

Прогноза Берое – Лудогорец: 2 @ 1.61 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 09:00 ч. на 28.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации