6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Берое – Монтана, Първа Лига, събота – 29 октомври

Берое и Монтана излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 29.10.2016г. (събота) от 20:00 часа българско време на стадион Берое в Стара Загора, а главен съдия на мача ще бъде Никола Попов.

Берое загуби гостуването си на Левски в последния кръг с 2:0. Така заралии навъртяха 4-ри поредни загуби в Първа Лига и не познават вкуса на победата вече 5 мача. Лошата серия смъкна Берое на 8-мо място в класирането с актив от 13 точки. През седмицата, заралии нямаха мач в турнира за Купата на България тъй като отпаднаха в предишната фаза.

В срещата с Левски, Берое бе воден от Пламен Липенски. Срещу Монтана обача не скамейката ще седне новия треньор – Ферарио Спасов. Опитния специалист ще направи всичко възможно Берое да тръгне с победа, а противника изглежда удобен. Голям удар за клуба бе контузията, която получи Емил Гъргоров срещу Левски. Опитния халф скъса предни кръстни връзки и ще почива най-малко в следващите 6 месеца. Така в предни позиции шанс за изява като партньор на Жуниор Мапуку най-вероятно ще получи Георги Божилов.

Монтана загуби домакинството си на ЦСКА – София с 0:2 в предишния кръг. Така момчетата на Атанас Джамбазки нямат победа 4-ри мача поред и остават твърдо на последното място в Първа Лига с актив от 5 точки.

През седмицата Монтана отпадна и от турнира за Купата на България, като допусна загуба с 4:0 от шампиона Лудогорец. В срещата в Разград, Атанас Джамбазки използва предимно млади момчета, а доста от титулярите му получиха почивка. Маркиньос и Христо Иванов дори не пътуваха за Разград, но ще бъдат в състава за предстоящия мач.

Берое е притиснат до стената и няма право на грешка срещу Монтана. С оглед назначението на Ферарио Спасов, заралии ще бъдат крайно мотивирани да спечелят трите точки. Съперника е един от най-слабите в групата, така че всичко друго освен домакински успех би било голяма изненада.

Прогноза: Берое @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации