13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Берое – ЦСКА, прогнози Първа Лига (25.02) на живо

В интересна среща от XXI-вия кръг на Първа Лига, един срещу друг играят отборите на Берое и ЦСКА. Двубоя е в събота (25 февруари) от 15:00 часа.

Берое заема 8-ма позиция във временното класиране и в изминалия кръг се поздрави с победа над Дунав Русе. ЦСКА от друга страна са 3-ти, като и те са с положителен резултат след изминалия кръг, след като се наложиха над Черно Море с 0-2.

Гледай спорт на живо в Efbet

След добрите резултати и за двата отбора, букмейкърите предлагат атрактивни коефициенти за двубоя.

3.25 коефициент Берое да победи ЦСКА

ЦСКА са в много добро настроение след победата над футболистите на Гонзо и определено ще пристигнат с приповдигнато самочувствие в Стара Загора. „Армейците“ ще търсят задължителна победа над Берое, а в в помощ на това, в състава вероятно ще видим новите играчи – Кевин Меркадо и Фернандо Каранга, които официално вече са футболисти на ЦСКА.

Гледай Берое – ЦСКА на живо, онлайн

В игра за ЦСКА със сигурност ще видим резервата Кирил Десподов, който се включи от резервната скамейка срещу Черно Море, но благодарение на него отбора успя да спечели трите точки. Като цяло не се очакват промени в отбора на ЦСКА и вероятно ще видим същия състав, а за момента липсва информация за нови контузии или проблемни футболисти. Напълно възстановени са и Станислав Манолев и Ангел Лясков, като първия със сигурност ще стартира още от първата минута на мача.

За домакините аут остават Георги Божилов и Венци Василев, но острието на Берое Антон Каракачанов е на линия, и ще е основният проблем за стража Китанов.

Прогноза: Гол/Гол @ 2.00 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации