8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

БЕШИКТАШ – БЕНФИКА, (23 НОЕМВРИ 2016), ШАМПИОНСКА ЛИГА

Турският шампион Бешикташ приема португалският първенец Бенфика в среща от 5 – ия кръг на група В в Шампионска лига. Сблъсъкът на стадион „Водафон арена” е с начален час 19:45ч. в сряда 23 ноември 2016г. Двубоят ще бъде от изключително значение и за двата отбора, тъй като имат реални шансове за продължаване в следващата фаза и победа в този мач почти сигурно ще ги изпрати във фазата на директните елиминации. Наполи и Бенфика разделят първото място с актив от по 7 точки, на трето място е състава на Бешикташ с 6 пункта, а на последното място е Динамо Киев с 1 точка на сметката си. В средата на месец септември португалският шампион надигра своя опонент, но в крайна сметка не успя да го победи и истанбулският гранд взе точката с гол в последните минути на мача – 1:1. Световните букмейкъри също определят сравнително равни коефициенти за тази среща – победата за  Бешикташ е 3,00, равенството е 3,30, а успех за Бенфика  се оценява на 2,60.

Бешикташ ще излезе за първа победа у дома в Шампионската лига след като в предишните два опита не сполучи – равенства 1:1 срещу отборите на Динамо Киев и Наполи. Турският гранд все още няма загуба в надпреварата през този сезон, като в  останалите си две срещи завърши хикс с Бенфика 1:1 като гост и успя да надделее над Наполи отново като гост с 2:3. Отделно от силното представяне в Шампионска лига Бешикташ играе доста силно и в местната Супер лига и като цяло няма загуба вече в 16 срещи във всички турнири. Тези добри резултати няма как да не превръщат Бешикташ в един от фаворитите за излизане от тази група и при един добър резултат в сряда вечер те ще могат си подпечатат участието на директните елиминации предсрочно. Треньорът им Сенол Гюнеш ще бъде лишен от услугите на халфовете Андерсон Талиска и Дженер Еркин, както и нападателят Арас Озбилис.

Бенфика стартира с равен срещу Бешикташ 1:1, а след това отстъпиха с 4:2 при визитата си на Наполи, след което дойдодха и първите победи с 1:0 и 2:0 над състава на Динамо Киев. Именно поражението от Наполи се оказа единствено до момента в изиграните 16 официални срещи във всички турнири и от тогава насам „орлите” нямат загуба вече почти два месеца. През уикенда беше победен с 6:0 Маритимо в турнира за Купата на Португалия, което още веднъж подчертава възхода на Бенфика в последните срещи. Португалският шампион ще пристигне в Истанбул с мисълта да не загуби този мач, и по този начин кръг преди края ще останат пред своя опонент. Единственият с травма в техния лагер е нападателят Жонас, който лекува стара травма.

ПРОГНОЗА БЕШИКТАШ – БЕНФИКА: НАД 2,5 ГОЛА @ 2,15 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации