18.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бешикташ – Динамо Киев, Шампионска лига, прогноза

Турският шампион Бешикташ приема украинския първенец Динамо Киев в среща от втория кръг на Шампионска лига. Двубоят на стадион „Водафон арена” ще стартира в 21:45ч.  сряда 28 септември 2016г. Домакините стартираха с равенство 1:1 при гостуването си на Бенфика в първия кръг, докато гостите отстъпиха на Наполи с 1:2 у дома. Сега очакванията на специалистите са за далеч по – добър резултат и от двата състава, като коефициентите са почти изравнени. Успех за Бешикташ се приема на 2,25, равенството е  3,40,  залог за победа на Динамо Киев може да извършим при коефициент от 3,50.

Бешикташ се добра до равенството срещу Бенфика преди две седмици  с попадение на Талиска в 93 – та минута на мача. Пред собствена публика те ще искат да се докажат и ще търсят победата от първите минути на срещата. Пред верните си и екзалтирани фенове те играят доста силно, като нямат загуба в 13 поредни домакински срещи. През изминалия уикенд направиха 2:2  срещу Галатасарай и продължават да се без поражение в турската Супер лига след пет изиграни кръга. Вели Кавлак и  Арас Озбилис са единствените с контузии преди този двубой.

Динамо Киев не отстъпваше по нищо на италианският Наполи в първата си среща от тази група, но в крайна сметка отстъпиха с 1:2. Ново поражение за украинският гранд ще означава почти сигурно напускане на турнира, като те ще търсят поне частичен успех в Истанбул. Ще им бъде обаче доста трудно, като се има предвид слабата моментна форма. През изминалия уикенд беше надигран с 4:0 като гост тима на Олимпик Донецк и така беше сложен край на поредица от четири срещи без победа. Основните проблеми преди този мач са свързани с контузията на бранителя Данило Силва и с наказанието на халфа Сергей Сидорчук.

Двата тима се срещнаха на няколко пъти през последните години в европейските клубни турнири, като предимството е на страната на Динамо Киев – три победи, едно равенство и два успеха за Бешикташ. Въпреки всичко това домакините се намират в далеч по – силна форма от своя съперник и ще грабнат първата си победа в тазгодишното издание на Шампионската лига.

Прогноза : Бешикташ – Динамо Киев: Бешикташ @ 2,25 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации